水晶撚入嚟 (49)新手睇晒置頂先再問

1001 回覆
8 Like 17 Dislike
最大20 其他好似15-18到
無架
無論當下點樣驗屍
到最後返到去都係會有啲甩漏
都唔知係咪我黑仔,之前買條黑髮晶有幾粒珠都有花痕(不過都唔肯定係咪我刮花),而家又有珠凹咗,仲要啱啱發現原來唔係1粒,係2粒唯有安慰自己水晶係天然嘅有暇疵好正常啫
補返兩張白底全身相 珠身11mm

有佢之後就日日戴,基本上冇戴之前幾條晶
藍線好靚
立體花
想請問巴絲有唔要嘅水晶會點處置?
閒置?俾人?carousell 賣咗佢?
巴打呢條幾靚
請問幾錢?
發覺黑銀鈦好難淘店買
睇相睇片同實物都係差好遠
10xxx
我在Facebook直播買的,之後上門市取貨
咁貴?幾mm
Thx Ching.
係咪衣家黑銀鈦質素好少少既9mm up都要成皮野?

鳩影,揾咗間鋪頭算係diy咁將粉晶,紅紋同草莓串埋一齊
12mm
我唔知有冇買貴到,不過格過幾間價,又睇過淘寶 計番港紙 差不多
巴打,好奇問下,你條彼得冇光嗰陣會唔會好黑?
我都想買,但係驚會黑

唔係好識睇,我嗰幾粒粉晶好似唔係好粉同埋有白紋,係咪比較低質定其實根本唔係粉晶
係啊 有4粒流沙
兆萬 梵
不過好似無咁大粒啦.
撞手神.. 美閃 可以去ig shop搵下原石, 都好多好野..
最緊要唔好急. 根本大量供應 唔缺
1. 佢係由批發轉型做零售. 你估佢有無門路揀廠啦?
2. 佢有賣加熱, 會講明, 有睇佢直播會知. 另外 坦桑絕大部分要加熱, 先出到藍, 佢有賣。
3. 有好多野佢都的確唔賣, 綠隕, 紫鋰雲母, 綠鋰雲母, 天珠, 力泥, 埃及預言石, 大漆珠..D客要買依D, 請去其他店
4. 相信都幾大部分幫襯佢嘅客都係高收入, 而且佢唔缺客, 睇佢直播就知, 件件秒殺.
5. 如果吹噓專業算係能力, 都相信唔多人有資格。 比起吹噓能量, 鑑證知識會來得實在。買左假野嘅話, 咩能量咩頻率講黎都無意思
粉晶呢啲平嘢唔會假
最好白光下影,太黃睇唔到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞