水晶撚入嚟 (49)新手睇晒置頂先再問

1001 回覆
8 Like 17 Dislike
不過玩幅射玩到用中子射我就覺得好危險 不過人地外國有例規管退幅射先可以賣 香港就。。。。

咁唔同地區既審美觀都唔同 香港人要天然野 唔想要加工過
其實我buy 呢套 講到明你買緊d乜 例如月亮石 鹼長石
而唔係個樣似d貴價寶石就求其安個名比佢 例乜乜乜超七 乜乜乜月亮
如果可以講埋加工處理就更好 例如 heated 海藍寶 綠柱石
想買碧璽 見間間都好貴...D西瓜仲貴幾千至過萬 真係買唔起
冇通知,而加先睇到
淘直播海紋石廠買
靚都一千起步 正常野黎

真係好鐘意拉利瑪,返唔到轉頭,點解世界上有咁靚嘅嘢 鍊同心心都係一見鍾情買
你個名係唔係豆漿嗰個俊榮
新手入坑 黑銀鈦真係好正
正路唔會講到非黑即白
始終市場上都冇一個法律定義去肯定
就算report都唔會講到咁死
不過咁 每個人都有選擇相信咩人嘅權
你認為佢講嘅嘢好權威值得相信係個人選擇

但事實,佢又冇實質拎啲數據出嚟
純粹拋出啲圖文+自己嘅身份就完

自己多啲批判思考,睇多啲唔同資料
亦都可以上多啲關於水晶嘅堂了解吓

唔需要一面倒相信某一個人

況且佢始終係一個商人
都會有啲利益上嘅嘢
我都想買條,但係去到門市睇就發覺黑銀鈦都係貴價野
新手啱啱入門玩咗水晶一個月
之前見有巴打講旺角有間樓上舖
上善工房好有耐性講下啲差唔多功效水晶有咩分別
前幾日就上去行咗個圈,睇下有冇我想揾嘅水晶款
2位店主都真係好有耐性介紹又叫我唔好有hard feeling 一定要買嘢,最緊要自己啱眼緣,又話可以幫我揾我想要嘅款,到咗貨望咗實物先決定要唔要呢點真心好好,其他水晶舖未曾試過
有粒珠凸起左一點 , 係咪打磨果陣既小瑕疵
有無得解決
幾多錢?
咁大係幾mm
黑銀鈦高質既 真心貴
鍊4800
心心本身裸石930
點樣知自己欠乜
可以搵個apps輸入自己時辰八字 睇自己喜忌
好似我咁 喜用神係金
咁我就買左1條白幽靈,同1條黑銀鈦
請問有無app 名我連要 search乜都唔知,sorr
試下論八字
岩岩試完覺得好唔準,因為我出去算命同個app算出黎完全唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞