水晶撚入嚟 (49)新手睇晒置頂先再問

1001 回覆
8 Like 17 Dislike
請問黑金太陽同金曜石係咪唔同架?
黑金太陽一面係金光一面係白光
其實都應該可以無衝突?
覺得你用吸引力法則去揀先,睇哂所有水間,特別eye catching既先再比較下,可能你身體話你知佢需要既能量係邊隻
手串戴唔到咁多, 得2隻手2腳. 儲下原石, 水膽流沙超好玩。

問晶請報
1.水晶種類:紅黑煙花超七, 美國閃靈鑽, 南非茶晶閃靈鑽, 紫超七原石
2.尺寸:3cm, 4.1cm, 4.6cm, 5.6cm
3.價錢:16XX, 5XX, 4XX, 12XX
4.實體定網店(開名都得):網 門 網 網
5.圖:

Thanks咁兩者係咪都係帶右手
仲係唔知揀咩水晶好有人話其實冇藍超7
所謂既藍七/灰七其實係淺色既黑七
超七本身冇藍色(好似
我其實都無聽過
知唔知有咩地方可以幫人改手圍?比錢人改都得
油麻地玉石市場
搭單問埋有冇得買水晶珠然後叫佢幫我穿埋佢我想安置屋企多咗嘅5粒紅紋珠珠
有 好似ard$20咁上下 啲姐姐好快手勁快穿好
好呀,我去探下路先,多謝
第一次入水晶坑,唔係啲靚水晶,但因為好平有咁樣已經好開心

1.水晶種類:灰拉長、草莓晶、月亮石
2.尺寸:灰拉長(7mm)、草莓晶(8mm)、月亮石(5mm)
3.價錢:分別RMB80、35、213
4.實體定網店(開名都得):淘寶

影得唔好請見諒
發覺近排好似好鬼興咩捷克隕石咁,睇啲ig shop好多都有賣
灰拉長每粒都有光面,月亮石彩光藍光都有,平平地就買咗
準備定多啲錢你會愈買愈多
一路都有天然玻璃
睇crystal_zen.xx 個channel
推薦人地戴拉長石 綠幽靈 銀線石呢個組合
話做跑數呢類工好勁
有冇巴絲打知其實水晶有冇組合呢回事?
個個人唔同, 啱你未必啱我, 要自己慢慢摸

我戴綠幽靈嗰日會忙到仆街而家戴返綠髮算
有冇人知唔想要既水晶要點處理好
直接dum又好似好浪費地球資源咁
Btw 個個都話會忙到仆街 但我上年9月開始真 其實真係feel唔到有忙過 唔知係咪我同佢connect唔到
搵啲二手平台賣番出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞