iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (11)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
咁即係點。。。 幾時開放番即日拎機先。。。
岩岩睇過網上訂可以約時間係Apple store 囉
想知如果apple pay刪左卡(八達通)之後
係咪要等一段時間先可以再加返同一張卡

岩岩刪左再加返 , 唔比我加
邊度無貨 ? 豐澤 衛訊個d都無貨咩?
點解唔去豐澤衛訊個d大鋪買??
點會冇貨,見到SMT APPLE系列大把貨
仲可以合併消費券一齊付款喎
https://www.facebook.com/5950283502/posts/10159579169033503/?d=n
豐澤online store寫住大機賣哂
我都係等遲啲先買
想trade in
去又一城如果apple冇自然就會去豐澤之類搵,所以豐澤冇都好合理。其實除咗豐澤衛訊嗰啲冇既話可以去sunmobile,支移之類既電訊商問下有冇。我部mini都係去台度買齋機,冇訂貨。

雖然pro/max應該唔易有現貨

apple 仲有冇mini現貨walk in
無喇
有冇人呢排係SmarTone 出13 pro? 要等幾耐先有貨?
其實啲電訊商多數平一二佰,點解啲人迫晒去apple store 門市?
因為唔係間間電訊商就咁比你出機
之前csl話買mini用citi平幾舊,有兩間話要上台先可以買,有另外一間比你買,但係要落訂,3個星期後先有貨
曬埋我d時間,不如蘋果直接買
你的訂單僅可使用送貨服務。
係咪姐係無機會
睇過哂網上可以買嘅渠道 大部分都無得買13嘅128
cmhk?
我部 iPhone 12 Pro 壞咗
去蘋果要俾四千幾整底板

已經買咗 iPhone 13 Pro 用
部舊機 Trade In $0,應該點做好?
有冇得開機洗機再 trade左佢
已經洗咗機
至弊洗完機反而入唔返系統…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞