iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (11)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
感謝
買咗13 256 黑色聽日去士多攞
事隔七年重返ios
諗住今日用消費卷12換13pro max好唔好?
終於重回正途!
無得pick up 屌
我當自己白紙算對上嗰部係iphone4
明明見到佢有得揀門市拎但係一係到比錢個下就error話冇得門市拎得送貨
應該點搞好 而家shipping咁慢唔想等咁耐先有機用 見佢而家買要月尾先送到
係咪應該落門市walk in?
一律walk in問啦 今朝一開門就落左門市買iPad pro
棄暗投明
totally agree with you
好期待
我去CWB 不過真係碰吓運氣囉
打電話去佢話全線pro/pro max都一定要經online買
冇得walkin就咁買pro/pro max
今朝仲特登用消費券買左5000gift card
早知去csl個啲買仲好
支付寶 加tap n go 兩張一齊用 可以去邊到買
點解官網寫住iphone只限網上訂
Bc個整合點
Iphone 方法好似samsung dex既野?
有D心郁想轉會, 但而家成日都會駁mon用dex 既remote desktop
試過用ipad pro 駁mon 用rdp, 但resolution跟唔到個外置mon
想知iphone 有冇替代既方法?
如有我都想試下轉會
要經apps/網頁買 無得walkin?
好似只限左好耐 唔知點解
請問想買se gen3 , 八達通去邊度買有機會?
各大電器舖應該好多貨
我想問依家pro max 係唔係全線冇得即日拎 要運送?
我打咗去舖問,佢話唔係冇貨
係因為人流管制,唔比咁多人去拎
唔知真唔真,唔想等到廿幾號送貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞