iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (11)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
我12用5g啲電都冇去得咁快
13 pro same
依家門市有冇得即日買即日攞呀?
咁點算好
13 Pro Max最多試過無1x%,可能半夜你訓教既時候index緊iCloud啲嘢,試下今晚開住Wi-Fi叉住電隔晚睇下會唔會好啲,Siri/要定位既App盡可能改下設定
有冇洗過機重裝呀。用咗5個都冇事喎,之前部12mini都冇發生過喎
唔該我想買依家apple 有冇得walk in 買大藍機?

4款GB數,6間分店任君選擇
same
iphone 13 pro 用微距會出現好多顆粒
請問正唔正常?定因為貼左鏡頭貼關係?
打咗去ifc 同800908988都話要online無walkin
打晒card detail之後就會話要delivery
4000 筆直 要6.5 吋以上全新機

有冇人有介紹
我上個禮拜walk in去ntp直接買到pro 256
the club係咪好多人搶?8點返貨通知話Mini返貨 啱啱入到去冇晒黑128定係佢個system冇分色咁通知
指教一下

8 Plus 正面mon左下角落爆咗少少
背面玻璃冇爆

想問下去Apple Trade in 得唔得?

想買13pro揀自取,點知去到打埋張卡資料想比錢先話無得自取要送貨
ipad都係咁無得自取

Tap and go最多比我入3000蚊
如果想買13pro
而家冇得walk in嘅情況下要點補埋嗰499
買gift card
可以入卡嗰陣加埋gift card比?
第一次用佢個online store好多問題梳
可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞