巴士阿婆落唔到車與司機理論

208 回覆
6 Like 88 Dislike
袋個呀婆講野有文有路 應該有返咁上下文化
咁陣間咪又按章工作囉
司機揸得慢咪撚投訴啊
收皮啦bc9你係個站前一百米開門落客唔通我又即刻落去咩弱智
淨係睇條片 個呀婆好聲好氣
隻bc9就串過馬撚 已經知邊個岩邊個錯
你真係戇鳩㗎喎,上車嘅時候後面大把人上緊車,開你老母咩
樓下關愛座同埋其他位成日都坐滿曬㗎啦,點撚樣坐樓下?定係你覺得九成時間樓下都有位?
啲司機燥狂
你堅係on9
唔係扮㗎喎
仆街巴士老一條。
停咗俾人上唔俾人落,
一貫香港司機小氣格。
睇哂成條片,個老人家講野 有文有路,不溫不火,個節奏好C服。
未睇條片時,仲以為 係唸唸有辭,不斷重覆個幾句 個啲廢老。反而個巴士佬就似足廢老
有權要用盡
就算係普通一但開門權力
有機會都要玩下人
呢個唔算廢老,廢老鬧交會手指指打人,除口罩,扯晒坑咁用鄉音講粗口
如果你老母咩,而家講緊「有機會」受傷呀,老人家係咪冇機會上上層呀?定係唔畀上呀?得你先會假設老人家一定唔會上上層咁撚戇鳩
有冇人知如果投訴成立,通常點罰
原來係白卡佬,我走先
其他司機開門俾人上客咪喺頭閘落咪得囉,做人要識變通,on99咁過咗站又要行返轉頭,俾你投訴成功咁又點。
再嘈班巴士佬同你玩按章工作
全部埋岩位先開門
到時仲撚suck車
喂,安全部打嚟,有人投訴你乜乜乜,但係呢單野唔會影響你記錄嘅,下次小心啲啦。
司機:okok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞