巴士阿婆落唔到車與司機理論

208 回覆
6 Like 88 Dislike
如果我係樓上,點知你有冇開門?我淨係會見到俾前面嗰架車頂住咗,所以停車等緊,之後架車埋站,我落樓,咁而家你唔開門唔通係我錯?
巴士又無開門次數限制,反正都要埋站停低開門,知道有人想落你開一開度門都係舉手之勞jer。

又無話一個站限你只可以開一次門
應該無啦,一條長街有5個唔同既站,我想坐o個架塊站牌明明係街尾,但d車成日係街頭落完客就轉線走左去,見到我伸晒手都唔理。

一來你前面都有堆巴士擋住晒唔知邊架打邊架,就算睇到都無理由叫我9秒跑100米去街頭坐你架車。

投訴完都係咁
得你話過左站wo,人地聽到係到站停低左wo。
唔識讀空氣?
好呀聽你講,呀婆起身落緊樓梯,落到一半,原來真係等緊前面㗎車走,巴士突然開,企唔穩跌倒,你負責任?
開門呀
投訴你
罷搭
廢老搭上層唔識預空檔落去咩
巴士佬好多仆街明玩野
係唔知幾時變得有光環 個個盲撐巴士佬
屌你老母佢都戇撚鳩,個客落車嗰陣有咩事你負責?
呢D垃圾真係抵比AI取代
希望5-10年內慢慢開始淘汰呢D垃圾
我平時好憎啲廢老
今次睇完條片都嬲唔落了 廢老勝出 司機收得皮
我都試過,坐上層,以為停係度等前面架巴士走再埋站落,點知一陣駛走左
擺明個bc9玩野啦
開門比人上車但唔肯開埋門比個呀婆落車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞