巴士阿婆落唔到車與司機理論

208 回覆
6 Like 88 Dislike
係你個撚樣on9
係你無同埋心,你點撚樣期待每個人都識變通,人地落車醒目係人地既事,你老母我埋站先識落係我知道既規矩。你老母你埋站上客但唔比我落車你無撚野啊?仲要咁撚臭串?咁撚樣都幫個巴士佬你真係渣滓黎
唔好expect所有人都係醒水
好似有個咁既阿婆投訴你正站唔開門俾人落車
車長一定硬食個complain冇得走
早開門做法係方便所有人
但呢啲偷雞野俾人捉到就係自己奶野 與人無尤
佢反應唔撚到,到有反應既時候未想最快地方落囉,我有屌9巴士佬唔比佢紅綠燈位落?我屌9個巴士佬正站唔開落車門啊on9。仲有我估撚到你有無㩒燈問題,好撚明顯係個巴士佬未埋站落客嗰時當落哂熄撚左,個啊婆係唔知,到知唔開門嗰時已經遲左。
所以我話你條撚屌係渣滓係無錯,完全只係自己角度出發
阿婆柒撚檬檬唔肯定邊度落係一件事
但佢揸住正站唔開門呢個point 個車長點都係理虧
其實車長好聲好氣已經冇事啦
串阿婆唔醒水唔識落車先搞到咁
其實你係咪個巴士佬
係啊,但我講撚埋先得唔得啊渣滓。
點啊,仲有無其他point 啊,無就你自己行去垃圾堆填區喇
城巴會有車長號碼㗎
不過係咪得個mon會show出嚟
唔肯定
佢唔係巴士佬就係比巴士佬屌撚過屎眼
唔埋正站落車,咁不如唔好整個站啦,鐘意幾時落就幾時落,紅van 咁
巴士司機唔啱啦未到站就上落客
坐上層既點撚知佢會提早落客
揸揾食車嘅 無乜幾多個係正常人
巴士佬不嬲都係仆街黎
冇辦法 俾阿婆搵到位入你
就唔可以理直氣壯同阿婆撐到咁行
返工最忌同啲客鬥氣 同埋俾人知你做野唔岩規矩
食屎啦狗巴佬
比得人上唔比亞婆落點都講唔通啦
仲講咩春抽埋去on9
個個都埋哂站先開門落人,成個香港應該都塞死咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞