係咪因為我太差 所以佢要搵第二個

450 回覆
35 Like 229 Dislike
佢走左對你黎講係好事,下次小心d
如果我肯做返上面d野
你可唔可以做我女朋友
我183.黎搵我..我請返你睇戲
起完底無出過post
如果唔係假膠當係真既
雖然兩個睇落都有啲on9
但你當分得好算啦

有咩好計較
太計較都無真愛啦

利申我同老婆兩個都無計
初初識無耐我第一次生日就送左名牌銀包比我
因為見我個陣個銀包有啲舊
個下我起碼覺得佢一定唔係港女格先又覺得性格好左
後來再經歷多左大家都互相愛錫無計啦
邊個方便咪順手比
而家結埋婚去左外國啦
大家都係廿幾識 而家都係廿幾

教精你如果發現太計較既都代表未必真係岩同合適
如果發現大家好岩又唔會互相計較既先合適發展落去
肉便器咋
爆房錢你比埋 佢應該先肯同你出街
一齊去staycation 包埋自助餐
諗住買得起個人
少少錢都計住哂 你條仔走得遲啦
計較到咁你同條仔都唔係好野啦
講真,其實你都睇到佢係點嘅人,拍拖啫,唔駛拍到貼仔咁㗎喎
互相付出同尊重都夠啦

如果你move on到,下次記得睇定啲先,真係唔駛一嚟就洗咁多錢
「我覺得呢條裙好啱你 不如我買俾你」
我覺得咁幾好喎,咁佢有無買過畀你?
因為你被屌左中出左就玩完
醒下啦

你係男人黎
愛情冇對等 理撚得你肯出錢肯乜乜柒柒
唔好比人飛左就諗到好唔公平咁
幾日就換到條女係因為之前收埋左你唔知啫
好心你振作返d 睇左頭一頁已經覺得你呢type女仔好廢
有時唔關錢事
新女肯玩含吹奶啜 口爆顏射
你乜都唔得
樓主好計較 下下計住個幾百蚊
佢要見到#86咁先滿意架重作啦

網上:我哋港人揾到錢 唔似啲大陸妹咁呃飲呃食靠男人 我哋肯同另一半一齊互相分擔
現實:屌你老母要我哋港女出錢冇撚病呀?錢依家嘢男人唔出晒都要比大份啦 當我哋港女好恰呀?

大陸妹開宗明義要你請 港女就口講一套做一套又要做雞又要拎貞節牌坊

結論:大陸妹>>>港女
太容易無挑戰性男人咪無feel
男人鍾意做任務 鍾意the chase

應該對你無feel好耐
但見你咪好唔捨得走同hurt你
直到有條新女推波助瀾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞