係咪因為我太差 所以佢要搵第二個

450 回覆
35 Like 229 Dislike
你好可憐
241$+456$+$561+$1028=$2286
你都識講係條友仆街 你責怪自己做乜呢?
仲有咩拎返啲錢 你真係唔好做到咁肉酸啦...
仔死仔還在 唔好做到自己咁低莊
又要比人恥笑

最後提提你 你男朋友係咪因為你唔夠錢先同你散呢?心照啦
咁分手講心定講金呀
食下牛角爆下房叫見識左好多嘢?
唔講以為你帶左佢去美國睇NBA去維也納聽音樂會呀

其實睇你個post既標題已經知道你會寫咩內容
無非就係想聽嗰啲:絲打真係絕世好女友、絲打同我拍拖好過啦、絲打個ex真係唔識貨
你自己都計住晒
付出無問題 但唔好覺得自己付出左就一定要得到佢嘅回應
一個人有幾愛你同你付出左幾多係無關係
愛情唔係用錢買返黎
你需要嘅係增值自己 令自己更值得比人鍾意
加油呀!!!!!!!!!!!!!!!
BTW樓主幾歲?
不如問佢拎返錢啦 你咁計較
Jo Malone係咪高仿
搵定第個啦
浪費咁多精神比個唔珍惜你既人真係好咩?
連登勁撚多痴線佬
希望你現實世界都係夠膽用呢種方式同人溝通
呢啲臭雞分手都要拎出黎博可憐 唔幫佢開年?
Ex係咪姓鍾?
唔係你差 係俾你撞到軟飯王
唔知你係對每個愛都咁做定人地對你賤你先做上面個D啦
如果前者你始終有日會撞到個珍惜你既男仔既
如果後者就真係要檢討下自己做咩咁犯賤
佢唔簡你 簡我啦 AA又得 要我俾晒又得
點解check個動機一定係有問題先check
而唔係本身條友有哩個習慣鍾意check?
咁如果check完係冇嘢呢?
咁check嗰個冇錯?
你老母 唔好做女人做到咁cheap
一個男人係愛你 幾錢都會比你
唔愛你 鐘意咪搵你當你肉便
唔好做到咁cheap
move on啦
你值得更好
不過睇多一陣
原來你每次洗錢都計住計住
你傷心唔係分手
係無左d錢
其實好小錢姐
我同女朋友一齊幾個月連生日都洗左你幾年錢
不過我就無計住同無心痛
買到鐘意既人開心 我覺得值
錢唔係我concern既野
我concern係佢同我一齊開唔開心
洗左錢係一個值得既人到又有乜所謂
唔通你老母湊大你同你計住咩
因為佢愛你呀
你咁計住都唔係愛佢啦
比心機啦 ! 我都想調侃妳, 不過 應誶都會 被 抗疫措施 收我皮
唯有 4 大皆空
就咁睇落 香港好多男仔都同你一樣 包食包住
你個ex真係垃圾中既垃圾嚟 同佢分手你應該慶幸 同自己講 下一段感情唔好再做一個盲目付出既人 move on 加油
係呀,睇樓主個ex寫嘢覺得佢文化唔係特別高,166 cm、又窮
除咗恭喜樓主都唔知講乜好
你又唔係買起咗佢 拍拖冇咗感情咪散
你果陣願意洗錢貼仔 都冇得好講啦其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞