係咪因為我太差 所以佢要搵第二個

450 回覆
35 Like 229 Dislike
27號同我講分手
今日就po新女
我好蠢
因為我知佢一邊讀書一邊part time教波搵得唔多
我返全職 雖然我都搵得唔多
但係我肯洗錢
出街食飯 十次有九次係我俾錢
食壽司打邊爐食牛角 幾百蚊全部我俾

佢鍾意去朗豪坊食pepper lunch
兩個餐百幾蚊佢俾
一齊就嚟兩年
佢最大嘅洗費係搭車搵我 每程小巴$17
送過最貴嘅禮物係一齊咗一年之後我生日嘅Jo Malone香水
渣男
我同佢一齊咗三個月
佢生日我已經送咗對六百幾蚊嘅鞋俾佢

第二年生日
我book咗間酒店房連自助餐 $1300
Casetify機殼 差唔多$400
買咗兩對nike襪 加一個袋 又差唔多$400

同佢去睇dear jane演唱會 兩張飛係我俾錢
11月24號我仲搶咗兩張AGA演唱會580飛
諗住出年同佢去睇

佢依家用緊嗰部iPhone SE 我俾咗600蚊
洗得唔夠多咪走
唔緊要 我做你條仔 你洗落我到
佢玩緊個NBA 2K game係我俾48蚊down
佢用緊嘅apple music 係我每個月俾錢
我屋企人買咗disney+ 我俾咗我個ac佢睇
連每次睇戲 都係我俾錢我買飛
又食又拎 爽到死
我身邊啲fd都話我帶佢見識咗好多嘢
我自己都係咁諗
我唔明點解佢夠膽同我講分手
Cls
我真係好想知佢點樣同佢依家條女拍拖

我真係幫人教男朋友
分咪分囉 嘈嘈嘈 我搵過另一條女又唔撚得?
唔知講咩好 加油
抵啦 揀啲籃波撚唔係預咗㗎咩?你咪又係貪人高大靚仔
27號講分手
28號ig已經remove晒我同我啲fd
佢哋同我講佢一定係有第二個
我仲唔信
因為佢冇remove同仲follow緊我哋嘅情況ac
佢唔高唔靚仔 佢得166
終於有正常留言
情侶ac
你呢? 140 唔靚女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞