係咪因為我太差 所以佢要搵第二個

450 回覆
35 Like 229 Dislike
想知樓豬身高體重
佢ig follow好多人(好多都係女)
問佢呢個邊個嚟 佢全部都話係fd
個範圍由中學同學到04年都有

Check佢個ig dm
全部都係佢dm女仔
人哋po story佢覆人r水吹
人哋read咗佢仲問人點解睇咗唔覆
老母乃專稱呀dee dee
我係你就縮返入老母個閪,有啲尷尬囉
佢喊我就心軟
我話俾我親手清晒佢following啲女仔
佢話好

過咗一排ig推薦啲女ac俾我
我撳入去睇
佢follow緊
不過咁,你可以嘗試理解為你老母愛子心切
至叫你一早要讀好啲書
而非激動
好煩 你去訓啦 無人想理你 等我繼續幫呢條女開年
傾得興起未想瞓
佢同我講分手仲扮深情咁打咗篇野俾我

第一句係叫我做阿b

有啲嘢我都想一直同你講就係我覺得自己好似對你開始冇嗰種以前咁愛你嘅感覺,唔知點解,希望你原諒我咁樣決定因為我真係俾咗自己好多嘅畤閰去搵返之前愛你嘅感覺但係最後都係搵唔到嗰種感覺,我呢幾日都好忐忑唔知究竟同唔同你講好定一話粒聲唔出就走咗去,但係我覺得粒聲唔出走咗去好似好冇責任,亦都唔係一個有擔當男人做嘅嘢,所以我最後都係決定同你講清楚喎,最後唔知你會唔會嬲我或者唱衰我,但係我已經盡晒我嘅能力,
你放心我冇下載過任何嘅交友軟件,只不過係我自己覺得冇咗嗰種以前愛你嘅感覺,所以我想退出呢段關係,喺呢度我容許我再次同你講我愛你💕
唔講你計較都算
犯撚埋最憎嘅check電話
仲要佢控制埋佢要點做
基本信任都冇
癲得咁渾沌嘅
最尾嗰句直情係自己感動自己系列
你地幾歲?
咁樓主都自己拎黎賤 條仔都一早露出馬腳話你聽侜仆街

你自己衝住去食屎 怪得邊個?
自卑囉
講咁多把撚咩,你呢啲叫唔甘心,越諗盞越唔開心,愛情就係咁,屌厭又有另一機會就走架啦 move on啦

有興趣tg我

Hugo1991
貪玩具撚高人靚仔呀,抵撚死啦
我睇到嗰陣時都邊喊邊覺得矛盾
內容係話已經唔愛我
但係最尾嗰句又係講愛我
你計得咁清
好心up 一路見你講d野
死狗公
支持樓主一次過宣洩
我有個女仔fd開咗個新ac專po佢自己啲相
我知但係我冇follow ig日日都推薦俾我
過咗幾日 我見到推薦嗰度個用戶名稱下面
顯示我(前)男友following
撳入去睇 近期po嘅張張相都有like

我問佢點解要follow
佢話因為佢知係我個fd嚟
:點解係我個fd就要fol 我都冇介紹過佢俾你
:之後帶我去見佢嘅時候都可以認得佢
:我都冇follow 你點解要follow
:因為係你個fd嚟

我話佢係𥄫女就認 認咗我都冇咁嬲
佢死都話唔係
去到我已經唔想同佢嘈 唔理佢
佢先認 仲話係想睇下其他人嘅身材
𥄫女唔緊要
但係佢𥄫我個fd
仲要俾我發現都唔肯認
認咗仲同我講係為咗睇我個fd身材
一起身見到呢個post都覺得sad
唔好再諗啦,move on啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞