熱心港女著泳衣淨灘 網民:搏咩啊?

448 回覆
777 Like 65 Dislike
因為用咁既方式並唔能夠令人多左真心做義工或者關注環境問題,d人只係關注緊個女仔既身材,如果有一日佢唔再露仲有幾多人做?
當然,人其實好現實,有d野就係唔理黑貓定白貓,捉到老鼠就係好貓既道理,佢起碼達成佢想要既目標,站在道德高地屌佢真係無乜意思
三點式都理解 但係高踭鞋真係
公海>連登>公海>連登
陪佢一齊執完垃圾之後係咪可以免費執佢一劑先
J左之後先批評
真人live?
垃圾感謝祭
去叫雞又批判人哋做雞垃圾
佢哋真係著住高踭鞋上山下海都健步如飛
咁我又配服喎
如果真係有認真喺沙灘執垃圾嘅,佢鍾意影埋相又有咩所謂,影完post ig就當做咗就話啫。
佢有講執垃圾時會著長衫褲保護自己, 著泳衣只係為左影相, 睇佢facebook 成日做義工 探長者/執垃圾
垃圾媛
有得你地J就J啦,又道德撚,女人出街著到伊拉克咁你地係咪開心呀
你老母粒的就打啦, 支毛狗
你唔好咁癲啦家榮
泳灘媛!!!
呢位小姐有mon post,要屌去屌d賣圖雞仲好啦

雖然我唔係咩環保撚,但都好佩服佢咁有恆心做咁多公益活動,同埋好小女仔有樣有身材既情況下做呢d冇金錢回報既野

只可以講每個人既想法都唔同,做自己認為岩既事就得
咁又唔會無港女做
其他唔起眼執垃圾義工一樣有女人
唔好用連登世界觀judge港女

病媛無咩睇頭唔po
香港都係最直接 直接出海灘媛 欣賞
邊位Janet咁好興致煮肉骨茶俾人地老公。。
https://lih.kg/voFmzbX
#564 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你唔係好憎雙種標準嘅咩你同伴桐間シャロ雙重標準嗰陣你失明
好尊敬佢 成日去執垃圾

一般人影相都係揀靚人靚景 佢就特登去垃圾堆影相引關起公眾關注同討論垃圾嘅問題
又公海翻黎連登,留言又一面倒喎
應該改topic叫 網民盛讚港女熱心公益

Hi Emily 你嘅心理質素好強大,加油呀,
總會有hater唔理3721就批評左先,
做人做事對得起自己就得,真心尊重你
屌你老母又係度吹fake news

前幾日已經有個po講咗佢前後去執咗幾次垃圾

其中一次著到咁影相就係要你班撚樣

望下香港個海岸有幾多垃圾呀
好想做蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞