熱心港女著泳衣淨灘 網民:搏咩啊?

448 回覆
777 Like 65 Dislike
今次條女真係冇做錯
3秒影到呢幅相啦 屌你老母

根本請得龍友去 就係為影泳裝相

再扮做嘢扮一兩次 攞晒其他義工嘅功勞
根本呢啲相多撚餘 同林鄭落區有咩分別

支那雞根本黎香港又食又拎
點解你成日自打嘴巴做小丑? 閱讀理解應該係零分

1.探路>再去影相>plan team去>3次淨灘
真係好難理解咩?

2.影性感相果日同果三次淨灘唔同日子時間,而正式淨灘d相肯定係龍友影?或者龍友影完都有一齊做呢?點解龍友唔可以一齊做呢?有水印係驚俾人偷圖去利用唔得架咩?e.g.果d交友apps最鐘意偷人相扮女仔去呃人錢

算啦你大大聲講句屌拿星就潛水去落台啦,我地唔會怪你架
人哋探完路第二日再同義工去執
自己唔撚睇唔撚明又大大隻字話人bug
你單機把啦
原來已經大大聲講左屌你老母,好喇你可以落台喇
關你撚事咩毒撚
做義工都要你管
你就真係智障加文盲喇

1. 探路係影條路影場地俾義工
唔係泳衣影自己
高踭户外唔practical 好難明?

2.影性感相會shift咗focus落去性
對清潔衛生無幫助

除咗無必要 更加唔應該做
請龍友去本身就係要影相黎曬俾人睇

動機太明顯

3. 點解中共式禁言
同不斷分享新浪新聞? 因為支那雞做新聞

3次
探路影場地啦 搵龍友影自己把撚咩屌
有無解釋下點解著成咁
你條柒頭輔警
佢係支那雞想上新聞
睇見佢就辛苦
https://lih.kg/vpbmqqX
#344 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

因為佢同新浪微博想炒作做新聞
你係咪柒到唔識駁人要搵野黎屈?
睇見你做輔警仲辛苦啦
你識閪駁我咩

高踭鞋落去探路仲要唔影條路點行影撚住自己
搵龍友影

咁撚樣叫義工

你幫支那雞 仲開post討論做輔警 柒撚到
幫撚住隻支那雞新移民

你課咗幾撚多?

https://lih.kg/vpbmqqX
#344 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
推 全世界都知佢係死支那臭雞
1.點解唔可以影完條路又自已再去影性感相?叫你食飯就真係食白飯唔食餸?

2.你自已心邪就唔係個個都係嘅,平時d女仔去沙灘影相都叫淫邪?個個女仔都貪靚 想影自己最好嘅一面出嚟, 除非超級暗瘡大肥婆而家我睇完會知道香港有個垃圾灣,佢已經成功左

3.邊到禁自已睇翻個時序啦,見有網有論壇講自已d野貼翻出黎唔得?你ff人做新聞姐
抗爭嗰陣唔係話兄弟爬山咩
你最多可以話我橋唔得
無人唔明咩係探路呀屌你

係探路都唔會咁著啦

探路唔該影條路俾義工咁先係做嘢

擺pose 影性感相完全錯晒重點

根本行唔撚到路仲探你老母閪咩

你隻智障狗公仲係解釋唔到高踭鞋戶外點撚樣用

同埋探路搵龍友呢個世紀大bug
又屈 睇下相又叫課cls
hi文盲,我再寫多次你睇
探路幾次>私人自已再去影相>plan team去>3次淨灘
真係好難理解咩?
佢啲cap圖大大隻字支那新浪

支那雞黎

咁你不惜代價幫佢出護航留言

連五毛都無 仲話唔係課好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞