熱心港女著泳衣淨灘 網民:搏咩啊?

448 回覆
777 Like 65 Dislike
我無問錯 只係你駁唔到探路咁著仲搵龍友係咩玩法啫
佢本身就係支那人 你睇佢個樣

上面用呢啲字眼護航嘅都係支那人

一齊幫佢做新聞

新浪香港嘅所謂新聞 條女自己貼新浪
你駁唔到 我已作出結論
佢係雞係偽善
你覆呢句無用 因為你駁唔到
佢已經刪晒負面留言?你先知未知?其實你FF姐,人地公開相俾人睇但無話公開俾人留言,點解要老馮?佢自已自由黎
咁通街都係女人,d女仔著少d布就預左俾你搞同屌??咩思維黎?好新穎
Pin佢story圖 佢係支那雞
睇見你就辛苦
都係果句食得咸魚抵得渴

公開咸相就預有人講
佢目的就係想人識佢想人講佢
否則唔會公開啦

佢貼咸相=放棄私隱換取名氣同討論度
佢自己要作出呢個取捨 怪得邊個

同d女仔著少d布就預左俾你搞同屌唔同概念
唔好係度偷換概念

佢俾人講幾句閙幾句唔會令佢身體俾人侵犯
留言唔犯法 老強犯法
攞性罪行犯法嘢同網上留言比較屌你老母
同政府屌網民言論犯國安法有咩分別
吓吓將言論自由屈落去犯法
死支那雞嘅打手
你唔洗再偷換概念
無佢咁好氣
一未係到重複重複發爛當無人答到人,想做到有佢講無人講,佢就係答案
我都識發爛,不過值唔值得咁樣而發爛同唔要面姐

我自問面皮薄做唔出
有幾

佢仲辛苦好撚care係度mon post
仲要請打手係度洗底

你駁唔到仲辛苦我不知幾開心佢咁撚嬲又駁唔到
TLDR: 你駁唔到對方完全立論

結論:你護航不力 支那雞已失敗
完美
你已輸 唔夠人講

即係我觀點正確

義工著到咁就係雞
個account名改得好貼切

啲語氣好似可能入戲太深
角色抽離唔到,要睇精神科搞搞佢
同感
1. 佢重點影自己 因為裝備係影性感相嘅裝備 成套衫都唔係探路用

同埋搵龍友去就太過此地無銀

2. 「女人都想貪靚,港女都係貪錢」呢個概念係人都知,但係同討論主題無關喎

正常智力嘅港女貪靚都唔智同堆垃圾一齊影相
因為條女又要做電子雞 又要貞節牌坊環保光環

3. 影咸相公開=想宣傳自己上位,預咗俾人討論,又要唔俾留言就係禁言

佢有大量男人,所謂只限好友留言⋯⋯⋯
佢邊有咁多現實男性朋友呀咪又係網絡狗公

佢唔係睇開微博點會貼新浪

證明係支那臭雞
駁鄭唔到圍爐都無用 雞就係雞 你班五毛駁唔到
關咩事 咪又係駁唔到洗唔白
咪一樣
收皮啦張芊穗
有你呢隻撐藍抖音豬認證
咪證明佢一定係假義工真model

Karen(feminist)#13505 / 賣旗老鼠#127599 = 張芊穗 Meltoo
仇男女拳精神病人
Email首席弟子(已被逐出師門)

唔知仲有無人記得
起源:
日前一位IT男一日內like哂一位自稱ABC港女公開既Ig入面既所有相,女事主疑感到煩厭主動撩IT男傾計,閒談間發現IT男表示自己外表可能有型,女事主深感懷疑並引導IT男發送相片,好讓她放上連登公審。

於是女事主於連登開Post表示IT男認為自己有型,並讓一眾連登巴絲品評IT男的樣貌。

其表示自己男友各方面出眾,甚至為人生贏家,
與IT男相形見絀,所以告知IT男需要男朋友要為他加油。

佢亦提出IT男唔洗旨意同佢拍拖拉埋天窗,後來被一眾巴絲發現實情係IT男從未提出或暗示要追求女事主,而且IT男從未like哂佢所有相。

[型男] 話自己正常樣就係嚟啲
https://lihkg.com/thread/321591/page/1
整合懶人包:
https://lihkg.com/thread/325162/page/1

當年搵個毒撚狗公上黎笑
點知比人反起底既張芊穗女士

三年後洗底走Email路線 賣裸照 屌男人
當然唔少得既係反trump反右派行左膠路線
自稱係漫畫家但用黎用去得張stock圖

https://www.instagram.com/Meltoo.edu.hk/

最撚柒係呢d垃圾都可以洗底同班左膠圍爐搵食
事實証明左膠真係弱撚智既
呢d比連燈拋出去既垃圾過街老鼠你都要
你班弱智真係唔死都無用

經典重溫
「我拎個西黎嘟8達通都得呀」

要求性罪犯課金(電子贖罪券)

物化女性 利用性侵受害人作搖錢樹
做咗呢啲侮辱女性嘅行為
原來俾錢佢就可以赦免左一部份?

擁護林鄭月娥

撐藍踩黃

點解你咁熟大劣女拳?
係咪因為上太多抖陰呀

咁了解國情呀
會員 肉色大岩蛇 發現佢抖陰

但係無支娜男人想睇

個傻閪女權撚幾時收皮 話人地唔值得自由民主 轉個頭係到玩抖音

整合回顧:

原來三年前放個毒撚上黎笑既張芊穗,走左去做女權鬥士
https://lih.kg/2428960

女拳西張芊穗係貓group貼露體相慘被杜汶澤秒殺
https://lih.kg/2473049 you
[電子雞]女拳張芊穗 為暴政護短 用性侵受害者賺錢
https://lih.kg/2575594

此ac 為仇男精神病人 張芊穗/Meltoo / 嘟嘟鼠波畫

-撐藍絲更識「尊重」女性
-要求香港人不要攻擊林鄭女特首
- 發明用塊閪當八達通用
- 滋擾IT男不成貼人上連登
結果被反起底柒到無朋友
-跟Email學做女拳KOL 卻被丟棄到堆填區
當Karen(Feminist)否認自己身份
請使用此Template
附兩次揭發嘅證據

精神分裂?果然係有食開精神科藥物

唔好意思你已經俾人識穿兩次
你去邊度留言大家都知係你

點解Meltoo 剃毛會關你事

你習慣用第一人稱「 我」黎辯護Meltoo
其實就係你俾人串到發火,唔小心自爆

被瞬間識穿

經典之作

佢係女權閪嚟日日荼毒下一代女仔
佢有新AC
咪又係俾我鷲哥秒撚咗

Kieran = meltoo 張千穗

臨終一戰麥明詩Post
挑機過程

唔洗理佢 佢有仇男紀錄 起佢底藍絲左膠登粉一名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞