熱心港女著泳衣淨灘 網民:搏咩啊?

448 回覆
777 Like 65 Dislike
你講得啱

你咪打J死毒撚一個
仲停留喺judgement based on一個人嘅性別,明明做公益嘅「人」喺社會嚟講係好少數,應該反省自己,而唔係檢討人地(異性,咁就唔關自己事)
唔係話做雞同供應毒品坐緊監?
博咩?
博你睇到有幾多垃圾囉
PATPAT唔錯
應該係好人
你係圖中傻仔

咪又係駁唔到點解要著high heels去戶外義工

就用幅閪圖跌落地都攞返啲沙

其實就係駁唔到 駁到嘅話一早駁咗
智障仔要唔要試吓踩heels行沙灘試吓
企都企唔穩執咩垃圾

一黎清潔工 尤其義工做嘢唔應該打扮到似雞
係度嘩眾取寵

二黎 你駁唔到用heels 沙灘點有效做體力勞動工作根本就係反智

三黎 做義工要影性感相公告天下即係扮善

義工應低調 唔係為咗出名而做
最後都係你柒 因為無人沙灘會High heels工作

呢樣嘢最撚反智

你條死狗公買條貴手鏈俾佢

連波皮都無得你
引戰狗,都話你講得啱囉
係咪文盲到呢幾隻字都唔識?
不如你潛水算啦你頭果兩點問題上面班巴打都已經講到口臭,你耐心d睇睇好嗎?第三點就見人見智,人地影性感相帶出大家注意就叫扮善,咁其實普通團體影自已公益相都叫扮善啦,偷轉概念喎講咁耐你都係盲我真係幫你唔到
你嫌煩唔想碌上面睇唔緊要,我俾埋圖你睇啦人地正或做淨灘係包到實晒,d性感相係好早期探完路再特登搵一日影

10月尾初初果時

11月尾清左大半
剛剛睇佢facebook
人哋係去探路順手影相派下福利
平時去清理時著返正常衫
唔好老屈人著high heel執嘢

同埋偽善係指講完唔做
人哋做到嘢又偽乜撚嘢善?
駁唔到就係駁唔到

幅圖話我唔應該同你呢啲無言以對嘅傻閪辯論

因為我己經贏咗 你駁唔到點justify high heels沙灘執垃圾

所以我己作出結論

佢係偽善臭雞
你係狗公Patreon投資者
1.佢一個人執?係嘅呢個世界唔會再有垃圾

2.佢根本係叫毒撚做 自己坐埋一邊影相
high heels 根本沙灘連行都行唔到唔好講認真工作

3.怕你太蠢我再講白啲 沙灘著High heels=智障
多謝你爆佢FB
1.探路即係無份執啦屌你老母

點撚樣做到嘢

指啲狗公去做就有份

2.
點解做義工要帶埋專業攝影師去?有佢水印簽名係叫順便 搵專業龍友好撚突登喎屌你

根本愈講只會愈多bugs
你真係文盲好柒呀唔好硬撐
都話探完路影,而正式做淨灘就長衫長褲

你果三個point每次都唔同嘅,你自已都唔知自已講左d咩野又FF鋪排成個故仔出黎,眼紅人地所以沖昏頭腦?

人地落手落腳去,繼續FF人地做show啦
無做錯輸點解要刪留言禁留言?
中國式處理方式

高踭鞋落沙灘=智障

不斷貼新浪報導 根本係想出名支那雞
連個樣都係新移民

扮吓嘢影張相有幾難

反正係啲狗公負責做

係度自相矛盾
既然佢知佢唔應該泳衣踩踭
咁點解要影泳裝高踭鞋相at the first place?
我正式屌你老母

新浪支那雞
我識字 講到你駁唔到

邊個文盲好明顯

你課咗幾多要不連成本幫支那微博雞護航呀
你唔打J?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞