熱心港女著泳衣淨灘 網民:搏咩啊?

448 回覆
777 Like 65 Dislike
我淨係喺度睇
笑你咁上心姐傻西
本來睇完佢之後睇吓其他女已經唔記得佢
條女應該要多謝你反向宣傳
得罪講句 人地假唔假波關你撚事
hi文盲
我再寫多次你睇
你唔洗再偷換概念

佢探路影雞相為出名
同佢探完路下次再去沙灘著咩影相、去咗幾次無任何關係

因為佢就係暴露咗為影相為出名而扮義工嘅動機

你地支那新移民真係無邏輯思維

你仲未駁到:

1.探路唔洗影自己
更加唔需要龍友set機影

2.高踭鞋探路=弱智
你重覆copy都係無用解釋唔到
探你老母路咩 你咁著善沙灘行吓俾我睇吓
根本探唔到路
唔會幫到佢宣傳
我只係暴露佢係支那人身分同有幾偽善
佢係唔會因為咁而發達 得新浪講有撚用
其他人都係「咪又係雞」咁睇佢
第二朝已經唔會記得睇過咩女
又move on睇其他女 男人就係咁
因為佢咁嘅貨色周圍有
網上都大把 佢根本無咩特別

只係特別虛偽同個樣特別支那味濃

而且佢己經俾人屌到駁唔到要block FB留言
證明佢幾心虛
1. 探完路搞好晒,再第二日私人搵龍友影相唔得架咩?兩者無衝突,e.g.行山見景色靚自拍留念,唔通只可行山唔可以影相?

2.高爭鞋係影相果時著,之前探路同後期淨灘都無著過,點解你總係將幾件事包埋一齊講?
點上心法 我只係好輕鬆串到你地要出打手團上黎洗白

我只係輕輕死一句指出高踭鞋同龍友嘅bug

你地就咁撚嬲要不斷忙碌洗白

笑撚死我就真
輕輕一句
推死隻大陸雞
輕鬆要打咁多字?咁叫一句指出笑4
笑左,原來你話咁樣就叫block留言
人地set做只可以朋友留言都唔得?你話你留言佢即刪你就話姐
淨灘睇到r頭
屌原來講清潔海灘
邊有咩真唔真心
多數人做義工都係為左自己開心啲/積陰德

關注環境問題? 只不過係驚自己居住環境越嚟越差,都唔係真心為地球既
1.智障仔
探路係要去行條路了解環境地形
著高踭鞋做呢樣嘢就係最反智

帶動友同泳裝去就係出發前已經有動機有準備要出位 唔係隨便影

都係果句探路重點係條路 影自己有咩撚嘢用

多垃圾又臭嘅海灘正常人都唔會泳衣諗住去玩啦
玩都搵個乾淨地方

所以衣著同龍友係證明佢動機為影性感相
你駁唔到因為輯相有簽名水印
加上成套完全唔適合嘅衫
證明唔係隨便影 係搵龍友一早準備好

2.都係果句探路仲帶高踭鞋,唔理你係咪換返正常鞋

帶啲影性感相嘅服裝衣飾同性感相龍友

即係巧立名目 探路為名目 影咸相為實
我一開始係一句

你地蠢我咪要畫公仔出晒腸
解釋詳細啲
你仲係駁唔到 做義工探路點解帶龍友同泳裝
關我撚事咩我睇女姐
你問佢啦傻西
咁咪即係禁言
食得咸魚抵得渴
主動公開得批相其實已經預咗啲人會湧入去留言

佢已經刪晒負面留言 又唔俾人覆

咪即係FuFu Rose Ma 果啲妓女一撚樣嘅手段
淨灘=支那字
你自已唔接受人地解釋姐,眼高手低,想質疑人地但自已又理解錯晒,自然連條問題都問錯
狗乸正
真係屌佢老母
本身一直用開清潔海灘
唔關你事就收聲啦傻閪
又自打嘴巴

你都駁唔到叫我問佢 咁呢度無你嘅事

你去返新浪微博丁返隻支那臭雞

學咩人出聲呢 你都自認關你撚事
你講得啱
係你駁唔到點撚解會有人蠢到沙灘著High heels

同埋義工都要請隻垃圾龍友出去係咩玩法 你根本駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞