熱心港女著泳衣淨灘 網民:搏咩啊?

448 回覆
777 Like 65 Dislike
上面又多幾個文盲學埋d藍絲淨係識睇圖唔睇字,有晒成個故事同時間序都講埋d鳩野出醜定係唔識睇繁體字呢?不如學埋藍絲講我睇唔到我唔知我唔理而家只顯得自已無知一黎就講點解著咁少著高爭鞋又話有陰謀,真係得啖笑,人地做公益活動嘅次數可能多過你成家人加埋
同兒登仔講尊重
上面果ja 藍絲黎
冇睇內文就屌屌屌
人地平時執好多次垃圾

專登搵次去果度專登影性感d
提高d 人awareness 有咩問題
人地平時執開做開義工

搵個鬼妹架妹
成班連登仔又未話正
唔屌 垃圾人造人
她前後已三次到石澳鶴咀的垃圾灣淨灘

原來去過3次就叫成日做唔係扮

咁個個中小學都做過義工捐過錢

個個都係大慈善家
3次好多
做開免費雞咁叫義工

去3次扮吓嘢就叫成日去 屌你老母
唔識
但你自己諗下點解post支那網新聞出黎
人地呢1年去石澳淨灘3次,你就0次都仲未計其他地方同之前
賤撚到, 落地獄
應該奉為港女典範
用自己嘅優勢幫社會做嘢而唔係自肥
你點知我零次

三次吹撚到成撚日 去三次有幾難

啲賓賓去得多過佢 鬼佬間中有團

最多都係賓印
點解我知因為我去咗N次
你隻狗公零次要繼續對整容雞打飛機

義工活動本身就唔適合除衫
你去船P釣金龜我話知你
總之義工一脫就明顯係巧立名目
同電子雞Patreon話自己義賣無撚柒分別
又令香港女性成為笑柄
請起佢底證明佢唔係臭雞
否則一律當臭雞處置

有我鷲哥做認證
你去左鶴咀石灘淨灘N次都咁多垃圾咁好效率,人哋組團20個人3次就清大半,咁你同你班team要討論下適唔適合再去做淨灘喇,或者轉做其他環保公益活動

你又點知人地之前仲有無去其他石灘呢?仲未計人地做其他類型義工自已又唔入人地fb 睇同了解,淨係睇片面果層,同阿叻有咩分別,為屌而屌
係香港人淨係識封建批鬥定只係其他大國先會睇得開放同大愛呢?
我只支持全祼執垃圾
係你弱智啫 假設其他人無去過
然後再假設佢一脫就可以清晒全個灘

我唔見鬼妹要脫賓印要脫?

執垃圾就執垃圾啦

你去戶外
會唔會撚係著High heels做清潔工?
用個閪腦諗都知係港女model仔想上位吸金
係咪上次油站嗰個妹妹?

又係佢?
班人日日講到香港狀況衰到任何僅餘有益社會嘅嘢都做唔到,唯有喺度做鍵盤戰士
點知佢哋咁就俾個港女收咗皮,梗係抵唔住頸要係咁踩低人
你直程無腦無眼,淨係過濾自已鐘意睇果d,我又無話無其他團體去,外國方面都有類似呢種相黎帶出環保
愈講愈見底,講咁耐仲話佢著泳衣淨灘,已經証明你睇圖唔睇字上面人地講甘多前文後理又唔睇,又唔理人地幾時影相同影黎個目的係咩已經唔洗你入人地fb慢慢睇,又唔信人又要ff
不如你學黃世柒開youtube台講陰謀論,反正最後果句都係他國自掘墳墓,中國或許成為最大贏家
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞