側田:寧定居北京做三線歌手在香港賺的錢是零像被閹割

311 回覆
598 Like 11 Dislike
佢哋紅咩..
Eason 唔串
真人見過幾次
諗番係果陣d magazine 寫佢串
都唔係多
比班mirror 垃圾歌搞到 低質哂
我3歲開始睇國貨城

坐山頂坐到33歲都仲係山頂位
老老實實 手足還手足 佢唱歌真係好撚難聽
咁你唔繼續 咪撚落返黎啦
係都追黃mirror啦
兒登
佢後尾同住北京個韓妹散咗就已經返咗嚟啦
四大天王得張學友唱得都講得出口 咁叫唔串
雖然佢講既係事實
lm
佢性格係唔適合娛記 一啲都唔玩得
有次上153節目 林敏聰改佢首歌 唱到一半話都係鐘意本身歌詞多啲 言談間見到佢玩唔起
呢條友走得太前 而家過埋美帝生活
第一日上連登?
秋,側田伐我。維修工人將戰,曹格請見。維修工人曰:「咕呢[7]者戰之,爾名人請退!」格曰:「汝不識武,未能用謀。」乃執地下路牌作黃秋生狀。

側田問何以戰?曹格曰:「啤酒花生,弗敢專也,必以分人。」側田對曰:「小恩小惠,吾弗從也,操!」曹格曰:「歌曲、旋律,弗敢自加也,必按汝之本。」側田曰:「汝等盲毛,本所當然,擅改者弗腰[8]!」曹格曰:「小大之女,雖不能擦,必予兄弟。」側田曰:「忠之屬也,汝妻可以一戰。戰,則請從作三人行。」

曹格大怒,舉路牌橫揪側氏,友人急攔之,眾戰於中環。側田掩周,格曰:「未夠。」側田登的士急馳而去,格曰:「可矣。」側田絕塵而去。

既克,記者問其故。曹格對曰:「夫戰,勇氣也。吾本欲忍讓,唯其鹽濕之徒覬覦吾妻,士可忍,孰不可忍。彼咸我勁,故克之。夫咸蟲,難測也,懼有春藥弱吾勢。故吾視其春袋,一擊而中雙丸,望其旗萎而放之。」記者深諳其言,所言皆摘下,籌謀雜誌出街日鳩吹之。
張大勇一角夠 陶大宇食一世
得閒上去走幾轉就搵下錢又返落香港HEA
真係好撚仆街。我係佢自殺算撚數
最記得佢屌林苑好正
王祖藍咁嘅質數都賺億億聲比我奶得仲肉酸都唔怕
月入十萬一定有,不過嫌少姐,明星身家唔過億都覺得自己窮。
以前佢同張敬軒都鬥得好勁

叱吒男
金就陳奕迅古巨基爭
銅就側田張敬軒爭
06年張敬側田表現都好好
張敬有首笑忘書
07年一月叱吒
有傳男銅係比張敬
但因為金比左陳奕迅
咁古巨基得銀
商台要比面金牌
就要犧牲張敬
最後男銅比側田
張敬有個唱作金補數
就係呢種唱法嚟講佢係上面完全唔叫勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞