側田:寧定居北京做三線歌手在香港賺的錢是零像被閹割

311 回覆
598 Like 11 Dislike
係支那,淘大宇貴定佢貴?
淋病
大陸好多人睇tvb劇大
當年d人唔知點解接受唔到其他人叫雞

講真男人叫雞本來就冇問題 要屌點解唔屌去做雞果d女人?

再講 側田個樣咁有才華 細個果陣都禁慾唔少啦
唔叫雞 唔通去溝港女咩
歷史文件?唔再有效
一向都明。睇吓班公務員就知. 搵十萬八萬都咁. 何況做明星
諗起莊正
最新歌《傳送槍》上咗半個月都係得六千view(都冇)
首歌重要真係唔錯
撈唔掂走去奶共無問題,好似溫兆倫嗰啲契弟咁,問題係你大大聲踩完香港話喺支那紅硬,但依家又要走返嚟搵食
無樣無身高純粹靠作品同埋唱功彈起,好似仲破埋最快入紅館紀錄,當時都唔叫一線?
同曹格打交先經典
有期金牌成班都紅 最後收哂皮
可悲既係,前排陶大宇商場show唱到走晒音,但登一登台就20-30萬人仔,真係好賺過香港n倍
以前就,宜家無依支歌仔唱
兒登憤青:香港無前途架喇,橫掂撈唔掂,不如移民搏一搏!去外國做藍領都住大屋

歌手:香港無發展空間,去大陸好多崇港撚奶港搵到好多錢,香港真係閪地方

兒登憤青:屌你老母!
你睇下以前民主黨有人叫雞被踢爆,就要為黨內利益下台,反而佢地接受中共委任都無咁令大眾反對,明明叫雞係私事只係對唔住另一半(如有的話),而接受中共委任係出賣民主係對唔住香港市民,可想而知香港人幾迂腐
你估D飛錢佢袋?
演唱會=歌手幫主辦單位打工
好多都淨係收登台錢
當然D飛賣唔出無人睇都有錢收唔會蝕
人哋靠廣告賺到個個買樓
靠開show唱歌真係死得,仲要除12份
係𥄫仔㗎啦
歌舞都係助興唔係主菜
吹咩
搵二三萬又算唔算搵到錢
做得明星 有啲名氣 唔通日日出入搭黨鐵 食譚仔 住公屋 著uniqlo先唔叫無謂支出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞