一隻值得玩既PS5獨佔大作都無

211 回覆
106 Like 17 Dislike
講得出console仔都知你智障
邊個唔係全平台架
乜鳩鳩估嘅係佢gow5上pc個時間 無論幾耐最後都會上 點樣廢話法?你console仔?
咁你答我未?
唔係一年既你等得黎都蚊訓
過幾年大把新game啦, 仲戰神隻隻平台都係咁出新game
我諗唔使幾年 gow4係因為近年來先決定上PC先咁耐
gow5出PC嘅話通常咪比PS獨佔一年
仲要單機game 你話online就話想同其他人玩 單機咪同睇書一樣 你幾時睇都一樣架啦

而且仲要唔係同一樣野黎 PC畫質好幾十倍 又21:9又4k又144hz又DLSS又可以k/b同controller都用得又有得set keybind 除非本身冇電腦 唔係真係冇咩理由唔等

之前買左部PS4 pro就係為左玩gow4 諗住影下相做wallpaper 出到黎 d水又唔透成堆死水咁 d樹葉又一舊舊完全冇detail
而家終於比我等到 好興奮

咁你咪唔好等 關我咩事 我就唔覺得因為日日都有新書出就唔可以睇舊書 個故事放係度你幾時睇都一樣 gow4我一早係ps4玩左 佢出pc我一樣會睇多次
唔明你想表達d乜 到底你話
過幾年大把新game啦
對我上面講嘅野有咩影響
對馬最易拎白金喎
你玩ps4唔好咩
買左ps5咁耐幾乎無開過

反而日日用ps5手制插落電腦打機
好撚好揸
啲games升級要額外俾錢
共慘
咪好似隻ff7咁囉
班粉絲終於等到remake點知分拆幾集,
仲要等埋ps5版dlc先上電腦,
又等出steam特價再諗

根本你等開嘅就無所謂繼續等
證明啲ps獨佔根本就只在乎重新包裝去賺錢,
真玩家wfc
一隻值得玩既______獨佔大作都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞