一隻值得玩既PS5獨佔大作都無

211 回覆
106 Like 17 Dislike
本身冇大作,出啲game ps4 又有份對有ps4 嘅人唔吸引<- 呢句嘢真係咁難明? 陰功囉
"出啲game ps4 又有份對有ps4 嘅人唔吸引"
上面又有人話 :
"正正相反
正正因為兼容ps4 可以無痛升級 所以ps5會食到ps4紅利"

咁究竟邊個先岩?
你以為Game pass得舊game?最近B4B FH5 Halo AOE4 GTA SA remaster 全部都係game pass同步first day launch 喎
Ps 5 呢部抽濕機,放喺度封塵都覺得阻地方, 好心整細起碼一半啦
ps5出左成年幾但上一代ps4仲做緊主流
如果有現貨俾你,又咪爭住去含
升級啲咩,隻game 靚啲? 有咩吸引?
想問歐美而家買ps5係咪直入舖頭就可以原價買到?

定情況同香港一樣?

SONY係咪已經放棄左日本市場
horizon zero award?
到真係有驚出嘅時候又大舉反撲
唔會放棄但係肯定唔會再係重點
Horizon咁唔大路 好難叫獨佔PS5大作下
Horizon都小眾 唔洗割咁盡吓話
無game玩都炒到咁
就算有獨佔都無用,抽到機先算
d機派晒比utuber ma
連唔係科技遊戲既utuber都每人一部 勵害
舊既game可以玩返 新既全部分2個版本 ps5版體驗更佳
而且有d舊game有更新patch for ps5
換代期間一向都雙版本齊出

咁我都想問下d人咩事咁想換ps5
想像下佢唔兼容ps4 邊黎咁多有ps4既人想換機 絕對會少過兼容
btw 巴打你用錯我個point黎做反證
佢主要既point講緊d game出雙版本 所以先令有ps4又玩到就得既人無咁大意欲出ps5
地平線pc, ps4都有出
主線支線都好悶
一直想講好耐
Horizon岩岩出果陣已經好普通
當時仲要成日比人拎出黎同曠野比較 比曠野無情吊打
唔知點解幾年後會變左人人期待大作咁 個風向奇怪到爆
期待值高到同gow2 同級?
係放棄玩家市場,專心做LBGTF教育,第日會改名做小霸王(女)
其實ps5應該叫ps4 pro ultra
Ps4初出果時咪又係咁

新主機等幾年先會變主流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞