一隻值得玩既PS5獨佔大作都無

211 回覆
106 Like 17 Dislike
得returnal 同demon soul 好少少
老實講陣容真係好弱
已經唔再用獨佔去吸引人,仲要一堆堆大作出去pc搵多舊錢
Gt7同地平線

Btw唔用獨佔咁仲點去吸引人
咁又唔可以咁講....zelda都有wiiu版...
老任, 完
地平線都好支持
就係你地搞到第三性別設定愈嚟愈多
我唔旨意睇顏值高身材勁嘅女角
正正常常女人樣都好呀
無雙9。。。囉
Ps5仲話好好賣, 賣成千幾萬部, d貨去晒歐洲, 當亞洲玩家狗咁撚
無辦法嗰喎 做生意一定係睇後台數據 英國 美國 歐洲人哋激活量高 自然派貨畀佢哋先 你係公司高層你都會咁做
等PS6
以主機銷量統計,美國單獨佔全球市場一半,餘下一半歐洲佔咗大部份。亞洲市場其實只有日本先有一定嘅規模,因為亞洲傳統上係傾向用PC玩,所以優先比歐美係好正常
得 gt7 想玩, 否則一早買 xbox

地平線冇興趣。
但聽聞日本激活量都好低 全部炒狗嚟
亞洲傳統上傾向PC?幾時有呢個傳統

D 人成日無視老任係 最多產game廠睇, 好多遊戲類型都出齊,仲要高質
以後歐美廠唔洗旨意有靚女 一定全部中性tb黑人樣 越樣衰越好
得架仔先會整靚角色
佢哋歐美人成日話要真實 整太靚又話物化女性 好煩 實情係佢哋驚人J二次元角色都唔搞佢哋 既然知自己樣衰就搞搞自己副尊容啦

明明玩遊戲就係為咗脫離現實 但佢哋又要還原返現實畀我做乜撚
一隻就SJW
一隻就女猩猩
不了

玩pvp 玩到elden ring 出
出左成年都重有好多人未買到機, PS5 根本都未交接到 PS4.. 我諗比多一年佢都唔知得唔得..你係大廠都唔敢淨出PS5 版GAME..
如果高達出Xbox就好了
日本廠出埋啲尾水ps4 games

之後就全面撤出sony了
而家bandai啲高達game狗都唔屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞