我屌你 造星班女跳Itzy d歌

326 回覆
284 Like 32 Dislike
當綜藝睇就當然 但令我覺得嘔心嘅係佢地真係會未prepared好就推啲參賽者出嚟做明星
咁就仲搞笑 有potential嘅入唔到圍
無觀眾緣無實力嘅就入20強

到最後反而係落選嘅做女團
咁不如兩樣分開嚟搞啦
又要打住女團名號拉埋一齊搞比賽
又唔係俾有實力嘅爭女團位

最撚搞笑係你唔好同我講96強都係名單入面呀?你睇下全球有咩地方做節目做到咁荒謬?
唔知係viu選得差定啲人真係咁差
4000幾人參選最後100個都可以大部分跳唱都唔得
連個樣都可以唔得,39歲又可以入圍
如果係咁點解唔縮到50強或者30強
加長時間訓練影多啲訓練嘅嘢仲好
導師搵梁祖堯直頭fail
你話佢勉強人生教練可以鼓勵到啲女
但依家啲女係技巧都冇,根本就要搵人執
佢跳又唔識,唱又唔識,教條春咩
隻歌好似有兩個名in the morning 同mafia in the morning
點解咁多dancer? 因為mirror半隊dancer兼且成功左,大家都嚟撞彩。

以前高登笑拎佢地來笑
依家人地跳得好左好多
真心唔明搞到個比賽咁畸形為乜
開宗明義講造馬4係為搞女團
但係就揀啲甩皮甩骨嘅比賽
仲要導師懶藝術風格咁話唔揀跳得唱得高靚瘦嘅做女團on9 當初就咪撚拍到個mv咁青春可人啦唔好比跳唱啦比棟篤笑呀嘛當初選mirror果陣咪又係抄韓風標榜靚仔 講經啦依個垃圾節目搞到一屆比一屆柒
Viu要食曬兩條水,又做到綜藝又出到女團,咪幾個契女同鐵膽加其餘綜藝效果製造者囉
真心嘔心 完全唔明揀成員同比賽名次分開有咩意思 又唔見101果啲節目無綜藝感同cctvb做濕鳩台慶果種感覺一鳩樣係低級扮好笑

認真選人果種緊張感同hidden cam一樣好睇
會員係!各位網友#255926 (大吹打) 每日時間表

7:00am 起身食早餐 (搵TWICE嘅相同數據)
8:00am 真係食早餐
9:00am 返工 (搵定資料方便一陣嘲諷)
1:00pm lunch time (喺公海post
TWICE嘅相,數據,gif同片並加以嘲諷)
6:00pm 放工 搭車順便睇下TWICE有咩update
7:00pm 食飯
9:00pm 打J
10:00pm 去其他非Kpop嘅post留低TWICE嘅相或者片
12:00pm沖涼 一路沖一路打J
1:00am 繼續搵位入TWICE
6:00am 真係訓
所以咪話係真人show, 睇開都明架啦

你估花姐阿wing心入面無人選咩,96開始已經有啦
擺明係咁但依個節目係無意義
又唔見歐美真人show咁hea
唔係佢性質似真人show就可以亂評亂揀人
係真人show only係for天才表演嘅就改返個節目名啦america’s got talent有無標榜選完出嚟做明星?masterchef有無標榜選完送間餐廳俾無贏嘅人做老闆?頂多都係俾機會資助佢去繼續學藝
依家viu自己定義造星係選秀節目 你有無見到選秀出嚟啲成員名額唔跟名次?
講緊咁樣仲要間接影響埋個樂壇生態
我真係接受唔到
人地韓國節目有專門跳舞唱歌導師,viu連件衫都要參賽者自己揾自己買,唔肯投資嘅節目你期望有咩質素出嚟
求其啦走個程序累積下女團人氣啫
我無期待過但咁代表唔屌得?又要抄 抄又抄得hea仲要一味製造低劣gossip屌下依啲節目無意思咁囉
學101咁認真選都可以累積人氣嘅
佢跳shoot幾好睇
真係勁大對比
唔講舞技 淨係樣都差過人
唱歌把聲更加係慘不忍睹
究竟造星啲女邊撚到黎嘅自信用原聲錄韓文歌
字都未講得正
着短裙果條女係想點
卡住左咁
揀返啲二代團嘅歌咪仲好
點解會唔揀少時,tara,kara
啲歌洗腦舞步重覆
至少唔會好似依家咁
人多但跳舞亂到趴行

新一代女團嘅歌動作多走位多
呢啲girl crush嘅歌
佢地跳唔到首歌嘅氣場出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞