我屌你 造星班女跳Itzy d歌

326 回覆
284 Like 32 Dislike
條友唔肯認香港冇人肯付出
講到韓國做練習生咁易真係cls
參加韓國練習生面試的時候要注意的十件事情
https://www.youtube.com/watch?v=ce3yFXULKpM
Monika choose members from JYP Entertainment act Twice to succeed her as K-pop’s “Dancing Queen”, a title given. “Momo dances really well,” Monika said of her labelmates.

係!各位網友#255926 (大吹打) 每日時間表

7:00am 起身食早餐 (搵TWICE嘅相同數據)
8:00am 真係食早餐
9:00am 返工 (搵定資料方便一陣嘲諷)
1:00pm lunch time (喺公海post
TWICE嘅相,數據,gif同片並加以嘲諷)
6:00pm 放工 搭車順便睇下TWICE有咩update
7:00pm 食飯
9:00pm 打J
10:00pm 去其他非Kpop嘅post留低TWICE嘅相或者片
12:00pm沖涼 一路沖一路打J
1:00am 繼續搵位入TWICE
6:00am 真係訓
咁點解講到香港冇得練啊
你解釋下先啦
真呀 公司唔付出
so called有明星夢唔付出
講到韓國做trainee周街都搵到食咁
咁PR妹妹都係本土素人嚟嘅
韓國就算係大firm出到嘅idol都係萬中無一架你唔係天資聰穎咪後天付出囉 要追夢就all in架啦 無實力出咩黎比賽?on99

唔分析盲撐果個係你就真啦
KPOP盛世?
你知唔知好撚多女團出道完幾年仲負緊債架?
人地無錢咪一樣繼續努力練
香港人? 我估9成無根底又去參加選秀博做下明星
博唔到做明星咪博有網民眼緣紅左做KOL囉
人地韓國出唔到道繼續練 繼續努力練
拎韓國練習生踩本土野啦?
你估人地KPOP盛世 班練習生好富貴咩
你唔可以同時報跳舞同唱歌訓練咪香港人問題囉
人地韓國會成功係因為佢地肯all in
人地韓國出唔到道真係淪落到做7仔m記
仲要還錢比公司
你香港人唔肯咁比人踩表現廢咪認囉
唔好話唔同國家冇得比
娛樂從來都係代替品
正如香港電視廢d人自然會睇其他
觀眾冇義務為香港團體降低要求
exid 班人未紅個時都係打工過日子
一年有過百男女團出道
唔紅個d食哂屎
人地成個行業靠all in返黎
香港女男團真係有浸柒味
on9 咁咪就係香港人懶同唔搏盡嘅問題囉有心點撚會訓練唔到呀講經
睇之前江若琳單官司就知香港啲公司幾痴線。
好彩佢無去造星
依家咪話你知香港人大把途徑去學唱歌跳舞囉
家燕媽媽間野其實好撚出名啦
香港人冇膽嘗試咪就係其中一個廢既地方囉
PR妹妹一玩造星應該屌打哂所有人
兩個唱歌、跳舞、Rap都冇樣嘢特別強
語言擔當
點解要比較返冇練習生制度既地方
韓團同香港團體係競爭對手
人地韓國人放棄讀書 all in追夢
所以咪贏囉
你香港人唔賭係你問題
但觀眾自然可以拎2面黎比較
掉轉香港人笑番韓國啲練習生冇墨水tim 文化唔同focus嘅嘢都唔同

你講完無自己笑返呀可?人地trainee有儀態班有文化班 香港人自己据個扒隨時比韓國trainee丟架啦 有無睇bts呀?做trainee咁耐出到嚟作曲咁勁你話佢無墨水無內涵?

其實係咪應該比較番冇練習生制度嘅地區 韓國同其他國家比都出眾喇:o)

好呀 即管睇歐美囉
Ariana Grande同 Billie Eilish好未?都係跳唱歌手 再睇下Charlie Puth同Shawn Mendes 佢地出道之前自己努力幾耐你又唔講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞