我屌你 造星班女跳Itzy d歌

326 回覆
284 Like 32 Dislike
又秒
冇問題嘅吸收多啲日美韓國際嘢先
再發展自己風格
有比較先覺itzy超勁
https://youtu.be/S8wIcvs1tRE
colorful新丁唔見左
得白色打底衫紮馬尾嗰個跳得勁
不過整體全團好睇過造星班女跳
揀韓文女團歌根本自曝其短
女團一早有人選,有potential foul左都入到團,唔一定10強
邊度有咁多天才,韓國d 人跳得勁唱得勁,都係由細練習生制度訓練到大,我諗係韓國就算搵個花瓶跳同唱都可以屌打香港大部分嘅dancer
不過當然人地可以一日練10幾個鐘,而香港咁著重學業/返工係難d 做到
Elkie 當年半年就出道
後黎仲係最勁果個
可想而知天賦幾咁勁
本土文化係咁嫁啦,睇睇下就慣,將就下啦,槍口對外
造星1花姐已經話係用選秀包裝嘅真人show
點解錄音都可以咁撚難聽
尷尬到要飛住嚟睇
大小喬都上神枱
呢班有練過喎
Twice
咁又唔係咁講 以前都有大把老母俾仔女出嚟做童星 咩honey bee呀celine呀果啲咪就係版 只係觀眾唔受落咁解其實咁做無問題 起碼年紀輕輕啲實力package贏曬造星班人先 人地由細到大受過大把訓練 唔止聲樂舞蹈 連對答儀態都學埋人地拍馬追唔上

我自己覺得如果仔女由細開始天賦強外型又唔差可以試下發展

好奇怪 啲人覺得推仔女去做明星就話拋頭露面逼佢做搖錢樹自己強行叫仔女入u做醫生律師俾多啲家用佢就唔係搖錢

又或者咁睇 自己仔女無本錢嘅話我都唔會想佢出去獻醜不過當唱歌跳舞係興趣班嘅話又無妨
最好笑係好多參賽話想學嘢
試多啲唔同範疇
屌 明明參加比賽應該準備好哂
學好先入嚟
屌個個入嚟當玩
跳完等佢哋自己差幾遠都好
人地十一二歲開始日練夜練
香港嗰班日頭返工返學
夜晚先練一陣
點有得比
真心睇唔透
明明係一個選明星嘅比賽
但係選人選得咁兒戲
老實講咁多人才
係都要揀啲不成氣候嘅入圍
又唔搵啱人做導師
選出嚟又唔train
一味搞gimmick野
其實真係好影響樂壇生態

唔係話百花齊放唔好
但齊放得嚟唔好朵朵都甩皮甩骨呀
咁樣仲想推出國際 真係慳啲啦
真呀 正常做節目或者簽藝人緊係要prepared好曬先推出嚟 講咩出嚟再繼續努力進步 講經咩

一開始推曬啲垃圾出嚟表演垃圾係人都走夾唔抖啦 仲點會再俾機會你努力上進

難聽啲講句 mirror唔係撞正抗爭同杯葛cctvb佢到依家會有咁多盲撐fans?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞