我屌你 造星班女跳Itzy d歌

326 回覆
284 Like 32 Dislike
香港選秀節目走去唱韓文
班評判導師撚識聽韓文咩戇鳩鳩
好揀唔揀揀ITZY咁難跳既黎跳
一開始個下槍聲已經有人甩左
入面好似好多話係dancer同跳舞老師
點解編完出黎既舞同中學danso好似無咩分別😅😅
Dancer參加冇問題 韓國都有idol係跳舞出身
問題係佢哋廢
重要改哂難果d part但都跳到咁,係到fing 下fing 下。
呢首同wannabe dance demo係編到重難要家造星個編舞重改哂itzy d 難既動作成班9流咁
禾地連登同人齊支持chantel 鍾柔美
Tvb 啲dancer一流 禾們連登要支持tvb Chantel
巧吾巧
佢跳舞得唔得嫁
睇完韓國選秀,再睇番香港班造星4,真係睇壞眼
首先年齡係問題
人地依家講緊20頭都係新團入面算老 佢地仲比個39歲生埋4件嘅人入
跟住又成班紋哂身又食煙
跟重要係跳舞唔能掂仲好意思話自己係跳舞老師/dancer 仲衰過人地十幾歲嘅練習生
搞唔掂
參賽者大部分唔係dancer就係完全得個樣既花瓶,唱歌好少少有幾個都foul左
最慘係班所謂dancer連人地練習生都跳唔過
班花瓶又多古靈精怪野,而且個樣又唔係真係好掂,個個都有啲明顯缺憾
年紀上又冇優勢
同大陸比都比唔到啦,仲講咩韓國
好尷尬cls
人地有練習生制度係有原因,唔係viu吹兩句女團唔係韓國專利就得
https://youtu.be/2_CsCkQtYPs
估唔到999都有得吹奏
已經係韓國選秀廢嗰班練習生
無造星對比都唔知練習生制度咁有用
睇完produce 48, 再睇返造星..
覺得造星成個show好似大學普通比賽咁
仲要D女真係唔得, 唱又唔得,跳又唔得 (勁多呢種)
一係唱得唔跳得, 跳得(還可以)既唔唱得..
選乜鬼姐..
個舞台太細 燈光又暗 好似夜場咁
花姐好主動搵dancer求佢地參加造星
我男仔fd 做dancer都比人邀請去玩
最後冇去

反而跟開老師唱歌嗰啲人
早幾年TVB搞比賽搶走咗好多
造星唱歌好似busking嗰啲比較多
參加過tvb比賽唔可以參加造星?
不過謝謝你回覆
香港邊有得比
一般老豆老母都話你發明星夢
讀書入U好過
點會俾你放學仲去唱歌跳舞
我都唔知個節目當綜藝show咁做定真心搞女團
啲參賽者冇乜點培訓過
如果齋玩天才波就死得
個個白紙咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞