我屌你 造星班女跳Itzy d歌

326 回覆
284 Like 32 Dislike
亞洲第一
連哈薩克Qpop都跳得仲好睇過佢哋
https://youtu.be/z8OM7B-Niic
佢係話 我地呢班後生仔或香港歌手會再次成為亞洲第一
果句後生仔咪即係包埋佢同Mirror囉
佢係咁有心為香港樂壇好就一句香港樂壇已經搞掂啦
駛撚強調佢地班後生仔咩
後面又要戴哂頭盔咁加句 或香港歌手
咁刻意都睇唔到

有理想係好事
但都要睇返佢果刻自己/香港樂壇差距有幾大先好講囉
如果唔係就變左自大狂,同佢偶像山頂哥大陸lay張藝興一模一樣

果陣佢出道岩岩好兩年多少少,拎左圍爐電視台音樂頒獎禮,其他成就都冇就衝出黎幫香港樂壇發言?
請問佢憑啲咩?
仲有香港樂壇係咪曾經做過亞洲第一都唔肯定啦
當日本死既?

呢條大陸薑咪又係成件愛支大陸仔自大性格
盲既先睇唔到
廣西雜技團
Itzy睇到條片會有咩反應
我已經當係殘酷一丁咁嚟睇
同香港比真係好大分別
最尾先係重點
佢地接天價event天價廣告都夠過世
點解仲要咁辛苦練歌練舞
其實好好地跳人地編舞都可以係一個好睇嘅表演,反正女團係幕前工作者,編舞編表演應該由幕後做,何況編又唔係好睇左、唱跳本份又未做好
真係好靚,淘汰嗰陣顏值簡直逆天
有錢
佢真勁撚到
老實講,韓國花咗幾時間同錢去支持造星呢樣嘢,連政府都撐,香港係完全冇得比,人哋細細個訓練到大,唔講teamwork,個人能力都屌打香港啦。呢個節目,唔好話參選者,導師評判都9唔搭8啦,一嚟就同韓國比,玩咩大佬,比多啲時間佢哋啦,你哋咪當佢哋係初代女團,睇住佢哋成長囉
https://youtu.be/4kwkLBnc4fE

啱啱睇完留真跳舞條片
再睇呢個post真係笑到仆街

其實有啲韓星都唔係由細練到大
讀讀下中學俾人發掘都有
但人地真係認真對待成件事
好心依班人唔好咁肉酸啦 唔知以為選緊諧星
定係香港對明星既標準低到咁
韓國練習生17項地獄式課表!
https://www.youtube.com/watch?v=CH7h4iIwr18
好多人根本俾viu洗腦洗到唔撚明
依家唔係玩 係比賽
仲要比賽完出嚟係要做專業野
明明做認真撚先係正路
有乜理由入得圍比賽都無基本功

俾人講到交hea貨無問題咁
笑左 一啲都唔敬業
夜晚開工係明星工作性質之一黎
你揀得呢條路唔係應該一早知架咩
唱得差就唔好用呢個藉口啦
態度有問題就真係講唔過去,呢啲抵死嘅
屌我一睇佢正到起雞皮,呢隻舞跳得好真係好好睇
依家香港娛樂圈既大環境係鳩hea都上到位紅到
就係因為佢地係TVB既對家
明明係垃圾都有人受
Mirror有板你睇
冇創作堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞