2022 Cityu Taught Master

575 回覆
5 Like 19 Dislike
仲係under review係咪無乜機
絲打 你係咪收到Counselling offer? 你介唔介意TG我share下啲資訊 我上個星期先apply 等緊interview🙏🏼
https://t.me/ysuao
Interview前同你喺度討論過 唔知你記唔記得呢
我accept左offer了
睇吓有冇機會做同學
記得呀!!恭喜曬
FT + PT 收65個 應該未至於嘅
實係有啲野你啱professor心水
P54 electronic information engineering冇得報嘅 係咪已經收哂人
所有deadline都推後哂 似收唔到人多啲 ee Master 除咗Mainland 邊有咁多local 讀
咁我唔知了 我係第一日開就報,佢完deadline前就出offer
不過我唔想讀ee 報咗P56
唔係 ,當時個deadline係寫28Feb, 即係我上個星期收到的
我今年先報
有無P20 cityu counseling?
我last day 交咗application 然後今日叫我下星期四interview.. 想知道係幾多個人in 同埋大概問咩呀
師兄我都係😂😵‍💫last day交counselling ,10號interview
唔該曬
哈哈哈哈 咁啱嘅到時見
大家加油
前幾日報咗
Ching幾時報?有冇消息?
都係前幾日先報
不過報完當日收到其他offer應該唔考慮佢啦
祝你有offer
收到email補document
係咪都大機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞