2022 Cityu Taught Master

575 回覆
5 Like 19 Dislike
2月報名到依家都係under preview, 報左兩年連interview 都無
6月報late application,睇嚟都係下年請早
報咩科? 我11月到而家都仲係under review
有無group俾housing and urban managementp78 俾我取暖下
今日再睇已經rejected
報左2年都無interview
唔緊要,23/24一定得
我仲係under review
同學仔
終於有
係咪報漏野?
經佢個system 報應該交曬比佢,唔明點解interview 都無,我未夠3年,唔知關唔關年資事。
你咩stream?我housing
應該唔關,會唔會太遲報?
你噤問⋯我覺得我好似miss佐啲野⋯⋯⋯⋯⋯迷惘中
我有同事未夠三年都入到 (兩年前)應該唔關事?!
2月apply算唔算遲? 見上面有人講未夠3年都入到,真係唔知衰咩了
唔係報名已經要揀埋咩? housing 同urban management 兩個stream
唔算遲,我都係咁上下報,GPA低?
但我見樓上有d 其他course 話2.幾都有收到offer
無理由連interview都無
個陣簡佐housing🌞 頭先睇aims個到唔見有show 嚇到窒一窒
師兄最後有冇offer?
無喇 unsuccessful
今日可以reg non-web既科,但見已經幫我pre-reg左兩科
即係我SemA淨係reg MAHUM Capstone Project就得?
同埋我study plan睇唔到stream core courses 要讀咩科,淨係睇到Programme core courses 果d科係咪正常
hello 揮個手
我都係一樣呀 所以頭先糾結佐好耐~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞