移民前的準備---睇電視

411 回覆
202 Like 12 Dislike
有朋友俾$J星/sakura都會係咁,一樣會久啱久死,都係睇幾密
ETH TV 成日load
係,耍去佢fb group, telegram投訴先會攪番好
OK,搵搵佢地先
ok,唔該
iptv org啲日本台大部份番生了...多咗好多news台
iptv org啲日本台大部份番生了...多咗好多news台
用ETH TV代替住先
其實家下最穩定都算係iptv

其他app多數一陣就玩完,可惜iptv.org啲台唔夠多
ETH TV有新嘢玩,如已俾咗錢,去呢度可以generate一條m3u俾你,可以import入tivimate
https://ott6868.com

import入tivimate
要睇晒
#1,#4,#42,#45,#46,#71,#123,#138,#139,#154,#156,#160,#172,#189,#197,#205, #258, #285, #287, #298, #390
好嘢,又有新台睇,多謝金哥
留名
家下咁形勢,唔移民都要睇外國電視了
請問是咪同.m3u 一樣放入playlist 就得?
呢個係俾tivimate用的,要用恢復數據
係pc上睇,錄影下d日本音番應該用邊個?
我朋友話用kodi,但會好多嘢攪
建議PC上整個android emulator (e.g. Memu,夜神),再裝tivimate去做
potplayer好似都可以recording,但我地唔熟,你要自己試下
https://www.journeybytes.com/how-to-use-potplayer-to-record-videos-from-different-sources/
搵哂方法都比唔到eth tv錢,仲有咩源值得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞