移民前的準備---睇電視

411 回覆
202 Like 12 Dislike
好似得番vip先睇到

要轉用iptv了
得番,不過冇rthk了
外國用evpad???香港用冇理由仲有$要俾
呢個唔識,不過冇天線,估佢check唔到
要睇晒#1,#4,#42,#45,#46,#71,#123,#138,#139,#154,#156,#160,#172,#189,#197,#205, #258
見#258
又係我
最近D 日本IPTV又死得7788 得返 FUJI

仲可以點, 係咪要買乜鬼安博盒子
得幾招:
1) 等一排佢番生
2) 俾錢sakura tv
3) 安博盒子係得,不過用一年左右
4) 上網search 日本 stalker iptv code (呢個好難,我個IT朋友係搵到一次咁大把,一個星期就玩完)
5) 用星火 http://bbs.xhzb.tw/ 不過係台灣日本台多(即係中文字幕日本台)
安博盒子係得,不過用一年左右

why用一年左右
個星火 http://bbs.xhzb.tw/ 全部日本野都睇唔倒既, 反緊日?
一年左右啲台就expire晒,迫人買部新嘅
星火係睇台系日本台,緯來,晴天呢啲
下見佢而家個部都出左一陣, 者係買完無耐就睇唔倒?
我冇用過,朋友嘅朋友係咁講
朋友話肯俾錢有下列選擇:
isakura
jstar
mujitv
Yoitv
JapanTV
JnexTV
搵倒個 ETH-TV apk
睇倒都幾多日本台, 連D BS乜乜乜都有
仲有D細台
thx,用緊,搭埋幾個黎用.
不過IT朋友話用呢啲要有心理準備,可能幾個月就打柴,到時要再搵另一個
我暫時咁
之前GITHUB IPTV (得返2 3個大台)
mov3.co (大台 得網頁)
ETH-TV (大台 細台, 轉台開頭LOAD個下好慢)
野火直播 (好多都LOAD唔倒, 但偶然有1 2個上面無既冷門台OK)

夾埋都COVER倒幾多, 但係暫時無一個睇倒 "NHK BS PREMIUM"
唔計要俾錢嘅,最stable其實算係iptv,之後係星火,星火起碼運作咗幾年,其他好多都係用"月"去計(即係好多都得幾個月貨仔)

反而韓國好好多,有Samsung TV條playlist,韓國台穩定兼有EPG

IT朋友話可惜唔係retorarch咁可以做埋即時翻譯,係就正了
動竹尸
jm9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞