[勸世]AMD Yes? Intel 反超? 其實2間都唔好掂

138 回覆
6 Like 66 Dislike
唔好on9,同樣情況下,intel能耗更低
intel係比你用更多既電唔代表你野野都要推爆
你可以,但唔好以技術角度做判斷,輸死你
好撚勁 科技ETF TSLA 當年得佢跑贏
你估啲大行/基金真係唔識分
真係因為個名佢地就會爆買
散戶盲搶都可以大升
一邊升大戶一邊沽佢都不知幾爽
出少少貨又趺返落黎
講兩句呀媽係兩句就勸世
大老好心你慳返啖氣黎睇多兩頁google啦
我上年已經買緊Amd同NVDA
求其買,合埋眼都賺緊兩倍,AMD估值仲要低過NVDA
等NVDA 股價over extended你先勸世?
不如唔好講啦
尋晚最低價
1個月,3個月,半年,一年,兩年,三年
甚至更長時間後我地再睇下邊個嬴

NVDA 319.00
TQQQ 161.00
AMD 152.39
INTC 49.41
AAPL 161.00
二月call jor amd洗唔洗走
不用分得那麼細,連登仔研究完最後都係買妖股

依個post講得好岩

發現身邊啲韮菜朋友都有呢啲特點
https://lih.kg/2784438
我美股暫時淨係玩正股,Call/put俾唔到意見你
無視唔係無原因既
我尋日仲諗緊點駁你
係份財報搵黎搵去都無寫分別CPU同GPU賣幾多
原因原來係咁!

根本NVDA就無對手,而AMD既對手係INTC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞