302 回覆
89 Like 12 Dislike
fast.com 啲 server 係 for 美國本土, 其他地方試 9 成 9 會慢啲
用返 speedtest app 揀 local server (建議 HKIX) 試啦
九龍灣csl真係唔駛諗 load個whatsapp都唔得
九展仲要有d地方無5G
九展有咩台有 5G, 好似冇?
我自己用3係有的
全場都有? 唔係入口附近喎
之前office返工
同同事後樓梯煲煙都係靠3仔先上到 唔快 但上到網 csl就898
csl係搞笑用
Viutv 個場都係係九展
反而自己同集團既csl收得最差
執7左佢
mirror 台號果班7頭
我而家問左CMHK網上"即時CHAT" CS,>唔該我想問你們CMHK在"九龍區,九龍灣展貿徑1號,九龍灣國際展貿中心(Kowloon Bay International Trade & Exhibition Centre)室內3G+4G和5G訊號如何? ,thx
CS:而家正為您瞭解資料中,請稍等
CS:多謝閣下既耐心等候
CS:經過查詢5G、4G網絡:室外:(九龍灣國際展貿中心)室外之網絡覆蓋屬於良好,室內:(九龍灣國際展貿中心)室內之網絡覆蓋屬於大致良好
3G顯示:室外及室內之網絡覆蓋均屬於良好
其實都係 bot 嚟, 係咪比咩地方佢都會咁答?
唔通自爆話收得好撚差, load 空氣咩..
呢啲網上 CS 點答我就唔知, 如果真人官方回應收得唔好嘅地方, 佢會答你 "接收情況一般"
用緊csl 110g 5g 好撚貴
地鐵係和記收得最好
學生 plan / 公司 plan 都 ok 嘅, 正價 plan 就真係搵笨 7
CLS
係真人CS,唔係bot , 比部份指定地方佢唔會咁答
所以CSL 塞車唔係無原因
佢係收到就快,但多數收唔到,咁有柒用咩。
我就係Sunmobile 受害者,成日Load 空氣,用Sosim 都好過佢。
呢個台係 三個品牌入邊最廢嗰個
所以用sosim 吧,佢呃你都係$33
幾錢
你上次用係幾時? 定而家用緊? 定只係聽其他人講?
早排先用完,公司卡。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞