302 回覆
89 Like 12 Dislike
488 連Netflix
488 當你最貴的Netflix $93
即係 $395/110gb 仲貴過分開計
沒辦法 我之前跌爛電話 依個係上台出機價 要加好似半年 大中華數據早知部機去apple 買好過,上台機價都要7千幾
上台出機永遠都係最搵笨柒
要平靚正一定係上網搵 sales 出學生 / 公司 plan
但室外仲差咗?
係地面唔係會收到發射站咩
我又係2月夠期 諗緊轉smt 4.5g
正常繁忙時間, 其他台係冇乜問題, 除非係大時大節 e.g. 平安夜, 除夕嗰啲
但 csl 係平時繁忙時間都賴屎
隧道天線 > for你班車
地面天線 > for你班車+所有天線照到嘅路人/住宅/寫字樓
放工時間屯公真係用到屌老母
因為個個都用佢,冇記錯佢嘅用戶量係最多。
因為 csl 同 PCCW 合併, 之後多咗咁多客, 拆咗啲重複發射站, 但又唔攪好擴容
1010+csl+SUN 2019年淨係計上台客都325萬個客
3HK上台客先得147.5萬 夾埋儲值卡就365.5萬
SMT仲少 上台客+儲值卡夾埋先得255萬
咪on9囉
觀塘區多人多車都唔係第一日嘅事
地底加發射器就話要問mtr拎位
地面都唔揼本加強返
5g is joke
部機寧願你係出邊俾少少手續費做分期/直接碌卡買機先上台
Hkbn已經冇租
爛雀係自己既
名義上係得valuegb真係租出去比人
想搭單問凌晨無啦啦有收到短訊 [csl. 5G Lens] xxxc is your verification code 係咪有人入錯電話定係點 有d 驚
明仔!請盡快聯絡匡智陳姑娘!
佢周圍搵緊你!謝謝!🙏🙏🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞