302 回覆
89 Like 12 Dislike
1010 4.5G 夠用就算
反正出街唔睇片
以前用4g真係麻麻,宜家5g真係明顯改善哂
佢個fd就係李長治
Csl 真係垃圾黎。
我而家買多張so sim for 上唔到網個陣用。
地鐵咩撚野站都好都係上唔到網。load 空氣。
我試過係街直情連電話都打唔到
貴又貴過人,慢又慢過人。
沙田城隧個一段一撚定上唔到,其他隧道就一時時。
痴撚線公司
用緊CSL 5G 好耐,第一批5G 月費用家
用得好爽,話你知,咪轉用CSL 5G,免得減慢我速度

邊度可以得知呢D資訊🙇
下次上台可以參考用
我個fd用緊SMT而家斷過幾次
用華為設備已經foul啦
佢地全部都係一個group,都係under HKT
cls
當4G都咁9樣仲要我俾多啲錢轉5G
就算個plan比賣出街平(你懂的)都唔會咁作賤自己掛
不過依家上5G都唔在乎用唔用到/係咪5G應有水平啦
我挨到月尾就完約,依家日日打嚟,挽留價260無限5G
老豆撚仔
smartone 4G無限plan 8GB full speed
用過咗八gb都照樣打機睇片
5G 要快得支移
認真問
5g plan 用邊個好 ....
新轉CSL,公司範圍附近長期LOAD空氣,食飯都要自己毒撚搵露天茶記先叫做收到上網office入面無wifi 唯有load 3G都叫斷斷續續收到whatsapp試過問卷調查屌柒佢,又真係有技術支援部打嚟,話會去我公司附近整啲嘢加強訊號。半個月過咗啦,咪一鳩樣
而家仲有兩年零十一個月約,點捱?
玩撚完
我都係
但諗住出年轉SMT
而家諗緊邊日買中波直接買斷份約算,幾千蚊雖然唔係啲咩大數,但個心就係過唔到關,用自己錢買斷好似直接被CSL玩撚到化咁
有道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞