Beats宣布推出全新搭載H1晶片嘅抗噪耳機Beats Fit Pro!!!

642 回覆
14 Like 63 Dislike
我同你一樣,喺室內巴士總站對方就聽唔到我講乜。
廢AirPod pro 終於壞

想換beats fit pro ,anc會唔會有大分別?
語音隔離要係傾電話個時
拉control centre落嚟帶得揀
唔關beats 事 ios 自帶功能

至於你話你女朋友聽唔到你講野
係咪開住anc傾電話?
好似係關頻寬事
開咗anc 就會影響通話
關咗就無事
呢個好似係大部分有anc耳機都有嘅問題
轉咗兩個禮拜
anc個人覺得好過pro
但個膠盒到而家都未係好接受到
我都係,依家仲要偵測唔到隻右耳,feel到玩撚完。我諗都有唔少人衰呢個問題…呢個po都已經有
比咗幾錢
而家見到 beats,都會諗起 Facebook IG 嗰啲詐騙廣告
諗緊買新定去問有冇得整
有新就買新啦,我個時未知會出又頂唔緊先去搞
佢香港冇得整要寄去新加坡一來一回都成個星期
以為香港整
Beats Fit Pro 有幾多個收音mic ?
beats fit pro個base同pbp比有無重咗

我pbp同airpods pro都有諗緊買唔買好
如果買水貨再加埋Apple care
係咪壞咗就喺香港一換一咁?
水貨1200加埋Apple care先千四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞