Beats宣布推出全新搭載H1晶片嘅抗噪耳機Beats Fit Pro!!!

642 回覆
14 Like 63 Dislike
同幾個friend​傾計測試過,除口罩會清楚好多,戴住口罩會有明顯沙沙聲,不過講真喺街就一定唔會除口罩

我見好多評測都話期望將來軟件會修正到,唉,同iPad mini​啫喱mon一樣,ff好喇(利申主修工程)

不過聽歌我自己覺得係收貨嘅水平,絕對稱唔上差
I know that feel bro
Amazon 買嘅點加 AppleCare?
如果做運動就唔使等直接買fit pro啦
可能 AIrPods Pro 都有耳翼
可能 AIrPods Pro 2 都有耳翼
今日都收到貨
開左黎感受下個降躁
話降躁勁過AirPods pro
但總覺得係差唔多
而且可能我個Beats壞壞地咁
有好少沙沙聲果種
我fd話降太勁先會咁
好似係可以買咗開機配對之後喺電話買
我行貨連care所以冇經歷過
Pair 完之後喺電話買
我用iPhone 連接完耳機得右耳有聲左耳無聲
用android連接完左耳有聲右耳無聲
有無師兄有呢個情況?
帶兩部電話出街
左耳連android
右耳連 iphone
頭先 pair 咗都唔得 打咗去美國 apple 買
之前冇用過降噪 個level覺得可以接受
但係有啲人會好似我咁唔啱戴
戴得耐除落黎嗰下 頂住wingtip個位痛到仆街
雖然戴住嗰陣唔覺
拎左實物上手後,暫時唔鐘意既地方係好易㩒到耳機側邊個掣
Same
戴緊唔太痛,一除就痛,笑都會痛
可能係頂住冇血到
都有可能,始終pro嘢要畀人穩定嘅感覺,可能都係搵fit pro小試牛刀
用左一日 都幾好

冇Apple care 嘅,係咪出事?
我係Etopia買
我覺得係有機會可能之前買都係漏洞
有行貨嘅正常間廠唔會俾你咁買
我有兩個朋友買咗一個早少少之前買註冊到
早兩日買嗰個唔得
解決咗,個問題出喺個型號名稱
見到我上面唔係 Beats fit pro而係accessory
呢個係IOS嘅bug
更新咗iOS,型號名稱變返正常,就可以買到
Apple 嘢 global warranty,點會買唔到呀?
beats 其實係咪國際保
棍問巴打beat fit續航力同講電話咩環境
我去試都有,未玩過anc,唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞