Beats宣布推出全新搭載H1晶片嘅抗噪耳機Beats Fit Pro!!!

642 回覆
14 Like 63 Dislike
係,總之Apple嘢,冇sim 卡就係全球保
講電話我上面有寫,可以參考

至於續航力我知佢唔用noise cancellation/transparency會去到7個鐘,用咗會6個鐘,不過琴日特登測試12點開始聽歌睇disney+,到夜晚9點先完全冇曬電,希望佢電池唔係嗰啲虎頭蛇尾短命種

另外琴日喺屋企換衫時跌咗一隻落地,我發現隻雞翼尖同耳膠係有保護效果,跌落地都冇聲,唔似airpods跌落地下會發出清脆嘅聲。不過入面有冇壞就今日再報告下
之前打過去美國apple 問,轉到去一個專答apple care 既人聽,佢地講法係任何apple care 都係跟地區。

我諗所謂全球保,係因為蘋果policy 係信左個客真係有apple care+ 先幫你保,而冇去睇個apple care 係邊到買既
大家個立體聲會唔會開,開左覺得d聲無咁實
啲聲會好似行嚟行去咁,時近時遠,應該就係spatial audio嘅特色
今日發現新功能!無論咩mode都好,beats fit pro都可以過濾走啲好煩厭嘅賀年音樂
用咗兩日 個降噪仲勁過airpods pro
罪大果個三重舒適耳套重爽
xm4果個EP-NI1000都唔錯
我都覺得自己耳道細,需要再買過啲ear tips

我見你推介sony呢兩款都有加細碼,買三重舒適試下先
已入手黑紅果隻
想問有咩耳塞好用?
原本嗰對都唔錯
有冇諗住之後買耳棉?
澳洲得唔得
得既入手先,對75t比老婆用
可以
airpods pro原本降噪好撚勁架 越更新越廢咋
即係話呢對都有機會會咁
依隻用到空間音訊?
咁樣真係唔知啦
用到
原本勁到有d人戴完頭暈跟住更新完就含晒
咁希望apple唔好改廢佢啦
屋企有sony wm3 比較過
sony個降躁好少少
bfp點都聽到少少人聲
有冇咩耳棉推薦?
so 0岩岩買左1749,齊4色
買左白色,希望唔會失望
想問吓如果用iPhone嘅話可以點樣set啲嘢?
Set咩嘢先

類似呢啲
同埋想試埋個漏音測試,因為唔知點解我左耳冇漏,石耳有,試哂3隻size都係石耳明顯感覺到有漏音
去bluetooth入面撳beats fit pro右面個i字,下面有ear tips fit test
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞