Beats宣布推出全新搭載H1晶片嘅抗噪耳機Beats Fit Pro!!!

642 回覆
14 Like 63 Dislike
反而想知係有冇巴打對比過 Powerbeats Pro 嘅 bass?
條片係話以前 Beats 嘅 Bass 好重,但係去到 Powerbeats Pro 其實好多人都話個 bass 係弱咗,中音強咗
音質差過AirPods Pro
唔洗買
全世界啲鬼佬、臺灣、大陸都話好聲,係得呢條片話廢。
唔好以為香港人講廣東話,就信撚曬佢
外型靚過Air Pod Pro已經夠啦
我都喺琴日上網買, 今日到
有powerbeats pro

我會話beats fit pro對比起powerbeats pro, 中高音係再改善咗, 但又變得冇powerbeats pro個bass咁punchy

啱啱影咗個開箱, 呢兩日得閒d出個開箱post簡單比較下beats fit pro同powerbeats pro
各位, post已開, 有興趣可以睇睇

[開箱多圖] Beats Fit Pro到手, 同Powerbeats Pro簡單比較
https://lih.kg/2852096
樓我都係買水貨
但去設定藍芽見到保養到期日係少左成十日
唔係下年我開機個日
你個個係咪都係咁
少左係咪正常
早兩日係 etopia 買都收到,買到 Apple Care
幾正,跳繩都唔會甩
水貨係咁,好正常
佢係計你購買日期,而唔係裝置啟動日期
即埸買定係去 Apple Store 買?
完全冇人講通話質素

我諗都唔方出眾,係通話勁應該晨早大把人吹捧

安心等airpod pro 2
入藍芽 settings 入面就有得買
Thanks.
咁大個盒 但無wireless charging
喺Etopia門市,得返白色同紫色。
正常啦, Beats 點勁都冇可能勁得過 AirPods Pro, 整到都唔會整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞