Beats宣布推出全新搭載H1晶片嘅抗噪耳機Beats Fit Pro!!!

642 回覆
14 Like 63 Dislike
試佐個fd 既, 帶佐2小時,第一個鐘已經唔太舒服,耳仔位頂住有啲痛,之前都係用開同類型耳機,但個對既耳翼軟好多,無咁強異物感

anc 之前未玩過,覺得好正,好勁

用spotify,啲聲ok囉,但唔算好突出

我自己做gym 用力會不覺意地大力合眼,相信訓底既動作一樣係會甩,但跑步跳繩係無問題

iphone 8 ios13.6, 用唔晒全部功能,但2小時入面我斷過2次,雖然reconnect 得好快,但我係室內得自己一個 估唔到都有斷,唔知關唔關ios 事,但已經令我退晒火
你個iOS咁舊,梗係會出事啦
第一次用有條膠嘅耳機 瞓喺度戴一陣 頂到有啲痛
想問邊度可以試?新年假期間去過沙田apple shop都無demo放出嚟比人試
你想中招咪試
我果次去買Beats Studio Buds
藍精靈話唔會再放demo俾人試
用緊N6 pro,其實除咗抵音少啲外都滿意,係電開始用得快先想換
唔試就買又怕啲聲唔啱自己,試過朋友對airpod pro,啲聲麻麻哋
你sure? 有冇邊度有寫建議,有我update 再試
有冇人有呢個情況??
戴一陣會痛 有冇人一樣
想買 有無無線充電
個耳翼唔好頂太入就唔痛
想問下個語音隔離點Set
係工廠區同女朋友傾電話佢話完全聽唔到我講咩
有套賣未?想扣係皮帶
想問有無清戴咗之後有一邊好似耳鳴有好沉嘅回音?
已經換過唔同size唔同牌子嘅耳塞
本身用airpods pro
今日到貨開始試
清,試完分享吓音質同講電話同airpod pro有冇改變
試過airpod pro,聽歌唔係好
用緊對N6 pro開始好快無電,想換
木耳暫時試落 覺得個bass明顯好過airpod pro
特別係pop同rock 會聽到鼓聲係耳邊震咁
但都唔係音質撚個level 日常用我就收貨

ANC 似岩岩開始nerf個陣既airpods pro
都係會聽到小小巴士廣播

講電話晏d再試
岩岩試埋講電話 普通講電話同airpods pro分別不大
但用返whatsapp call 開語音隔離就好掂
女朋友話無晒雜音咁濟
唔該晒🙏🏻
決定入對灰色
但要數據傾電話先有
一般電話call未支援到
想問吓,一般電話會唔會比airpod pro好少少?
因為公司打俾我,都係用一般電話
女朋友話分別唔大
語音隔離靚聲係部 iPhone 嘅功勞 (必須 A12 處理器 + iOS 15), 而唔係因為對 Beats Fit Pro 掂
唔該你🙏🏻
都無辦法,對N6 pro兩個鐘唔夠就無電,頂唔順
都要買住對用住先,等airpod pro 2出咗再算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞