Apple Gift Card 唔可以買 iPhone 13 Pro

503 回覆
19 Like 262 Dislike
有冇搞手
又如何?
咪玩啦, 佢啲條件好苛刻, 甚至係你而家新買一個上網裝置, e.g. 電話 or 電腦, 呢刻開箱笫一仵事就 click 佢條 link 申請, 都可以因為本身 browser 個 default settings 而付出合唔到條件
又如何?
咪玩啦, 佢啲條件好苛刻, 甚至係你而家新買一個上網裝置, e.g. 電話 or 電腦, 呢刻開箱笫一仵事就 click 佢條 link 申請, 都可以因為本身 browser 個 default settings 而付合唔到佢訂明嘅條件
我跟足佢指示做,冇問題,已收到確認信
咁你好彩或者你識玩
事實係好多人中伏
都係嗰句, 佢 set 咁多條件意用何在好明顯
係有心比人拎禮品, 好簡單比個 referral code 人哋申請卡時打埋落去就得, 使乜攪咁多嘢
當然一定會有人係成功拎到, 唔會 100% 失敗, 賭檔呃錢都唔會要你舖舖輸, 但莊係佢, 佢整到 10 個申請有幾個唔合付資格佢已經贏
我用電腦chrome申請左 6次(華盛earnmore Directspot smartcard Dah Shing citic motion) 6次都成功
Apple真係垃圾
EPP又無得用
依家乜都cut
正仆街
商家佬點會有心比人咁易拎禮品呢

一定set 好多嘢等你唔成功

你肯跟足玩咪得囉
咁撚狗?
我條女幾個月之前喺蘋果tradein買iphone12
有張2200 0既gift card 未用
幾時會開返?
報海關
係真係耐撚左啲我張卡批左拎埋迎新用埋都仲等緊佢個獎賞慢撚過屯公撞車
無人知 亦都冇人報

我估佢一日未大貨到可以谷爆班炒狗都唔會開放返
屌佢老母cls 依家咁多人都買到13pro 得返自己一個拎住d 軍票等運到 未試過俾人撚到咁樣 真係好撚無奈
有冇人知直接去apple門市用gift card買ipad mini 6得唔得?
廢了
今日已經重新開放gc
有返貨?
這裡是香港
用到了
btw Apple死全家
而家用唔用到?
想遲D買IPHONE14
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞