Apple Gift Card 唔可以買 iPhone 13 Pro

503 回覆
19 Like 262 Dislike
買其他
Ipad/watch
5000蚊好快用完姐
去消委會投訴同去天文台投訴天氣熱一樣
試咗 Ipad唔得
上個禮拜先買完
Moneyhero 果d apple gift card 變晒垃圾😅
搵地方可以分單or擺錢俾tapngo
Moneyhero 嗰啲好多搵 9 笨, 要你 browser 冇 set ad block, 冇 set block cookies, 好多濕鳩條件下先攞到, 但呢啲 browser 本身 default 已經有 set 到呢啲嘢令你唔合資格攞禮品, 到你批核晒拎埋卡, 你見遲遲冇禮品消息再 email 去問 Moneyhero, 佢就會話佢哋系統冇你經佢哋條 link 申請嘅記錄, 唔合資格攞禮品, 會屈係你自己開咗 ad block / block 咗 cookies, 勁撚冚家剷
佢上次屈我唔合資格,我話我已經跟足,個cs叫我簽授權俾佢向渣打查個申請,最後都係俾返我,屌佢老母on99,自己就跑數賺佣,優惠就呃鳩你
真係好仆街, 其實要證明經佢哋申請, 可以好簡單就做到, 咪比個 referral code 出嚟, 我去申請卡時入你個 referral code 囉
佢就係特登整多多規舉出嚟令你跌落陷阱攞唔到禮品
用到gift card喎,部機都到埋
你之前買就梗係用到啦, 而家係講呢個星期開始唔得
So9sad,我係10月入數
試過 死仆街黎 之後即刻cut卡
尋日親身落門市睇下有無得解決,但最終都係現場一齊打電話比CS

個經理加埋我夾埋講成半個幾鐘,原來結論係連CS都唔知Gifi card用唔到係邊d產品上面,我叫佢比個list我都做唔到

屌你黑箱作業
我就算唔追究張卡買唔到13 Pro我都想知可以買乜,你班大陸CS廢L到
其實不如聯署去信消費者委員會?
你申請時,佢已經講清楚要點做
根本係d銀行on9
入code效果明明一樣
係都要用referral link
咁仆街,今次我長期用家都唔幫佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞