Apple Gift Card 唔可以買 iPhone 13 Pro

503 回覆
19 Like 262 Dislike
google過一張gift card最多$40k,最多可以入8張
$320k 買到23部pro max 1tb $13599
你係炒狗你會入到盡一次過有咁多貨搶咁多
定係每日入$40k只可以搶3部?
你係咪搞錯咗Gift Card點運作
如果攪錯左我自膠先

我用apple store app揀check out,揀gift card入code,最多可以入8張
bot既話應該都係一樣邏輯?
果個8張意思係一次交易最多落8張散卡
Apple gift card 唔俾買Apple product
台灣可以用, 美國可以用
係得香港冇得用
垃圾
香港法律只保護商家
完全保護唔到消費者
你意思係8張散卡合共最高面額係$40k?

我見佢寫最高面值$40000,以為最多可以入8張
未試過一次買$40k野,自膠先

Apple Store 禮品卡可從 Apple Online Store 購得,面值為 HK$ 200-HK$ 40,000。除此之外,Apple Store 禮品卡亦可致電 (852) 800-908-988 購買。
https://www.apple.com/hk-zh/shop/help/gifting
果啲全部每張都入10199用幾百個email買幾百張喇
使鬼打爆40000咩
又唔係限每個人只准買8張
頂 頭先買左gift card 先知 唔比用黎買13 PRO 同 PRO MAX
之後問線上客服 講一大堆廢話,我問佢改左幾耐,佢話佢之前放假 ,今日返工先收到通知 改左無得用ON99
咪係囉,咁你入哂幾百個apple id同幾百張gift card入bot度,同入信用卡風險有咩分別?
打左去800908988
客服清楚講明 apply左gift card 等緊出貨嘅訂單不受影響
唔使聽班上面友危言聳聽
比買唔比用
問左網上support.. 係online store 禁用.. 門市無禁
依家Trade機會直接扣返錢
香港炒狗世一
Agc都畀炒狗玩爛埋
有=冇

門市邊有機
重點係佢禁AOS有咩用
IR唔俾用先得喎
一樣用gift card 買 11月頭送貨依家處理中
如果佢下年出新iphone先比用黎買上一代既pro 乜碌撚
宅咗兩張。有無得拗refund
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞