Apple Gift Card 唔可以買 iPhone 13 Pro

503 回覆
19 Like 262 Dislike
apple 迫害香港人
apple cut 公司discount, cut education discount, 唔比gift card 買discount 野, 可想而知有幾炒家用呢d discount 買野
用gift卡會唔會買唔倒watch7?
3/11係佢出機個日子嚟仲有幾日先扣我數
可以
Apple任意修改禮品卡條款,妄顧消費者利益。

屌你Apple, 黑店黎,收左錢,又唔比人買機,推上報啦!
推上熱門,正黑店,買gc 已經無折扣,而家仲要比你屈我食舊貨,DLLM.
又比班炒機BOT玩爛咗
用8/9折收GC再狂買大機再賣出去賺錢
想問下apple store app係咪冇得AGC+apple pay做payment?
要用 AGC就只可以入信用卡資料?
......又一個奇L怪嘅規定
我都係十一月三先出貨屌但我張單夾左幾他野買果件野一早送左黎,如果cut 我我實退撚埋果件野
唔會啦樓豬唔撚pin
唔比用gc黎落新單
買部iPhone 唔使出一半錢,唔好咩

利申窮撚
同問
係lee個post連登仔同ifans啲blame the victim立即
即出曬黎,唔屌7 apple單方向改giftcard用途反而屌7人用消費券買gift card
試下amazon gift card買唔到野你睇下香港人會唔會屌7 amazon
岩岩先用左消費卷買完個gift card 同用信用卡試下買gift card,加加埋埋6千幾蚊gift card,依家話用唔到覺得好灰
反正依家Apple pay+ vs卡緊關,唔爭在等多幾日,
買埋萬幾蚊gift card蚊當草下回贈算,
睇下12月用得gift card買未
Apple真係痴左線
大家樂美心果d成班中資消費卷換現金卷啦
iMac用唔用到?用到嘅有興趣幫手原價收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞