Apple Gift Card 唔可以買 iPhone 13 Pro

503 回覆
19 Like 262 Dislike
垃撚圾
夠薑就直頭cut埋AGC佢
買所有熱門產品都要登記HKID
每個HKID限買2部
岩岩買到ipad 係iphone先唔得?
炒家用gift card加bot可以極速俾錢
所以咪取消gift card囉
好奇點解壓制炒家唔直接用身分證登記?

定係私隱條例唔可以收集呢個敏感資料?
真定假
整個系統
ai打電話問問題
禁keypad答案就得

不過唔會整咁大舊野防炒家bot友
防完又唔會多左$$$$$
果時鄰國未係首發地區 所以香港係走水貨地方

但身分證比盡你都係全家6個人

點解又可以炒到咁犀利
apple咁樣搞法
某程度上係眨低自己張gift card做二等公民
明明都係真金白銀就set限制
搞埋呢d差別對待
唔明對佢有咩好處
咁巴閉唔想人用就咪出gc啦
打擊炒風ban store自取唔比用gc都得
炒家點會等送貨
而家一刀切連等送貨既真用家都受影響
咁on9既做法都點會打擊到炒風
衰撚過餅卡啦
餅卡唔係過期,間野唔係執笠你都仲可以補差額繼續用
而家生果係開住門做生意都唔找數、一副你咬我囉吹呀咁既姿態
上網google都睇完t&c都唔知邊度product係gc唔包
本身諗住想買gc依家都搞到唔知買唔買好
Apple Gift Card買唔買到Apple Watch?
🤪apple gift card 變廢紙
唔好咁天真啦,Apple肯定唔會寫出嚟,因爲佢係睇情況而定㗎嘛
其實係咪第一次ban?
之後貨源充足返會唔會解返? 如果唔係個消費卷都唔知買咩好
你到出貨嗰刻再返嚟答大家
之前訂落嘅GC可用
岀左貨喇 3號pm
你屌apple store個app cap到payment cap唔到機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞