一人一個另一半真心愛你嘅細節

388 回覆
417 Like 40 Dislike
或者睇戲嘅時候耐唔耐就掂我隻手
想睇下我凍唔凍

已成過去
幫我含撚含到口爆再吞精
有無諗過女仔其實會好驚 同好傷身?
會成日搵你
你會感受到幸福
棄之而後快啦
我一定會話你d屎太大
夜晚有,朝早冇
互含,一齊口爆
然後再黎個法式濕吻
1. 一齊行街,行過一間泡芙店好撚香,咁我抽住好多野鋪入面又多人,佢就入左去買我係出面等,等左十分鐘,出淨係買左自己果份

2. 訓覺,我攰撚到仆街一早訓左,平時冇乜鼻寒,可能果日太攰。唔知點解成晚訓下醒下,迷迷懵懵感覺到有人用隻腳踢我小腿位。問佢做咩踢我,佢話成晚d鼻寒嘈到佢訓唔到,所以一有聲即刻踢醒你(笑住講)

3. 星期日十點半左右,唔想咁早訓完結個weekend。係房用desktop睇緊套戲好精彩睇到大半,佢入黎話要訓要熄燈,仲有20分鐘睇晒等多陣都唔肯都屌鳩你。夏天,房開冷氣廳冇開,我係廳打機,佢話太光關房門要我係出面焗桑拿,就算冇晒光亦都會話你㩒手掣既聲嘈住佢訓覺,屌鳩你

4. 約出黎慣性遲到唔講啦例牌等廿分鐘。一齊出去商場,泊車,佢落車先要去廁所,我排完隊泊好車出黎打比佢話係餐廳果層等佢,on99等左佢三個字都冇聲氣,打去問下啦,屌你老尾佢話自己係化妝專櫃比人sell緊

5. 一齊之前佢有個sp,佢對住個sp好撚淫,成撚日sex talk,又頂到最入好舒服、半夜含醒、口爆、噴水,之類之類,爆房錢都aa。對住我就死魚,拎開隻手,唔鍾意咁,性冷感,屌你老母

其他果d太多太多了,觀點唔同唔識和平共存、唔會尊重你既興趣、屌鳩你出街唔出晒所有錢、成日係你面前神化班人工高過佢既人、唔識體諒你工作忙又攰、埋怨又討厭你住既地方同環境、唔會同你一齊未雨綢繆為未來儲錢

立此回覆未來回望
應該話
當佢愛你既時候 佢會好真誠咁望住你 而你望住佢隻眼既時候 佢眼中全部都是你個樣 你會感覺到強烈的愛意

當佢唔愛既時候
佢敷衍你都算有交戲
最重要是佢會閃避你既眼神
好似做左虧心事咁
我以前啲女朋友都會底褲分開洗
因為有分泌架麻
凡事以我為中心 成日忘記愛自己
每朝佢都會攬住我係咁聞我陣味
然後錫我一啖再出門口返工
就算真愛,但係本身人自私都
希望佢都會覺得我有幫助到佢進步
飛啦仲等
我結左婚去奶奶到過夜都唔會撈。 會自己手洗
佢唔戒意我都唔好意思啦
一黎怕d分泌撈埋一齊洗唔衛生
二黎都怕其他衫唔衛生有菌整污糟內褲
所以我一直都手洗
你唔好害人啦
一齊咗幾耐?
你同你老豆嘈交
要搵個肯收養你肯照顧你既男朋友姐
無地方比你住就唔一齊
你啲價值觀真係錯曬
好彩我個fd無同你一齊咋 廿歲出頭唔識照顧自己仲同老豆嘈
好彩我兄弟食完你之後發覺唔撚對路
可能太大舊佢影底左先再處理
果陣final year
同佢講自己好大壓力
Fyp 搵grad job
佢話我理解唔到(佢defer一年)
你搵第個傾
真心難聽過粗口
最後分左手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞