一人一個另一半真心愛你嘅細節

388 回覆
417 Like 40 Dislike
武肺唔知第幾波嗰陣

我成個人好唔舒服 我講笑咁同佢講左一句話

bb 我覺得我就死

佢即刻喊到仆街 攬實我話喂啊..唔準諗衰野 真係喊到好似我真係死左咁 係會感受到如果我真係死左 佢自己一個係間房到喊既畫面
覺得最幸福嘅係佢都好錫我好愛我
記得有一次 我哋嗰朝行完山 好攰
之後返咗佢屋企同佢屋企人打麻雀
咁岩就輪到佢打 我就好攰入房瞓覺
佢哋打咗四圈 佢就入咗嚟幾次
幫我cum被 偷錫我 甚至只係望住我瞓覺

有時候 我地出街食嘢
我食到好開心好滿足嗰樣
佢會望住我 都忍唔住笑出聲
之後會摸我頭/錫我/mit我

知微見著
愛一個人唔係睇佢為你做過幾多轟轟烈烈嘅嘢
係點樣係平淡生活小細節中 都一樣咁欣賞同愛惜你我愛你啊男朋友
喺你面前做番自己(好似唔係咩好事)
佢朝早返工, 我仲訓緊, 佢會出房之間偷錫我塊面先走
層主實好hurt
實好hurt 好衰呀
只限男女 基佬冇真愛
佢係sweet,
但你會問有冇水 目的都係想焗鳩佢攞/睇佢反應姐.... 唔係你就自己行左去攞啦 點解你想飲又要旨意人呢?

除非你本身有健康問題/身體心理障礙啦
好幸福!
點先識到咁好既人
咁你有無對佢做番d咩?
空氣清新機有無用?
係邊個型號?
唔敢睇 驚會喊
其實兩個人相處唔多唔少都會互相付出扶持對方進步
大家唔同性格需要嘅野都唔同
例如佢喺個準備充足嘅人 我成日無帶野 咁我都無咩機會對佢做返同一樣野 但正常都會依照對方需要滿足同幫佢 至於我有啲咩確實行為令佢感到被愛得佢先知

唔明點解成個post明明講啲令自己感到被愛嘅行為 有班人硬要衝出嚟批鬥下係咪雙方平等 又妖魔化啲港女虐待男友 唔通下下含吞奶跪都寫哂出嚟
大家都識珍惜對方好難得 睇到都覺得好Sweet 好羨慕
睇到個心暖暖地
要幸福落去
買女朋友中意嘅嘢食,喺去緊佢屋企途中想像佢見到嘢食開心個樣然後忍唔住自己偷笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞