一人一個另一半真心愛你嘅細節

388 回覆
417 Like 40 Dislike
依家唔會有女去氹男朋友乜鳩都要男去氹
毛主席
其實好多都可以扮,尤其係個種精於心計既女人
植物人!?
其實一個人愛唔愛你,真係心中有數
唔需要問人

我男朋友會將佢每日發生既事同我講,
有野要決定前佢會問我意見先
會帶我識佢啲朋友
幾忙都好會抽時間日日同我見面,那怕只係傾一陣偈
我可以開到佢電話黎睇,
我挨住佢膊頭果陣,佢個頭會挨返我個頭
揸車會拖住我隻手
每次帶我出去食完飯會問我「好唔好味呀?」
每次同我去完街會問我「今日開唔開心呀?」
係其他人面前從來未批評過我

最重要係,一個人愛另一個人,係絕對會不知不覺咁聽對方既說話去做。我對佢,佢對我亦然
大家共勉啦
仲有
佢訓教果陣訓到豬咁,本身拖住手
我一甩開佢想背脊對住佢佢死都要搵我隻手黎拖
有啲咩都會預埋我 幫我解決困難
好羨慕你同你男朋友

想問下佢有冇試過check 你電話?
咁梗係有啦,我一直都有幾個痴漢追我成日send message俾我,但我通通都好少覆
咁我都會由佢睇,俾佢知道我真係無覆同埋㩒都無㩒入去(廢事變藍剔)
安全感唔係無中生有,安全感係互動架

當然我都會為佢做好多野,先可以一直行落去
我都好希望佢係最後一個
你真係好女仔

好似你咁既,香港地唔算多啦

祝你同你男朋友可以長長久久咁行落去
多謝你呀,我真係好愛我男朋友

其實香港係有好多好女仔,我識身邊好多女仔朋友真係有情有義,女人好易氹架咋,希望你都搵到,不過有時感覺既野真係唔可能強求,如果發現對方唔再愛你就瀟灑放手啦,我同我男朋友一直有呢個共識。希望你都會遇到真命天子唔,共勉呀
我有咩煩惱都會肯停低手上做緊嘅嘢去聽 唔會嫌我煩
關係係相對嘅
唔知你有冇睇viu而家個夫妻真人show,某couple以為係老公照顧老婆、就老婆多,但事實竟然係調轉;有對又好睇得出係老公寵老婆,但生活上其實老婆都對老公有好耐心同體貼嘅一面,呢啲嘢要兩個人投入段關係先感受到

點解睇落好少男仔講女朋友點愛自己,其一係男仔好少攞感情甜蜜嘢出嚟講,心理上唔太鍾意放閃,其二就係男人天生對感性同情感嘢敏感度比女人弱,女朋友/老婆對自己好佢哋有時會理所當然咗,少咗喺一個欣賞角度看待
我已經心都淡埋,真係唔想再經歷多次

不過都多謝你先 大家共勉

好似你咁講,冇得強求,我已經睇開咗,有就有,冇就冇,睇命運既安排啦,其實自己一個都好爽
吊9你太得閒先會喺度亂諗嘢
同居緊
願意分擔家務 我m痛/太攰會願意幫我做埋我果份
我睇完鬼片 半夜驚去廁所果陣會肯醒咗等我去完先繼續瞓(係好on9 但佢無怨過我叫醒佢)
會成日讓曬啲好野俾我食 但其實佢自己都係為食仔黎
香港地其實唔係唔算多,只係好多已經好早畀人mark咗
仲有一齊?
送禮物既時候會花心機諗你想要咩..
又會等你放工係公司樓下接你
俾驚喜你
佢對住我講嘢會高音啲
但係對其他人係會低音啲
次次都中出
洗手盆去水口塞塞地 佢會幫我撩番啲核突頭髮上嚟通渠
樓主:仆街! 早知唔開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞